ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γελένα Καρλέουσα: «Ο Βράνιες είναι υπεύθυνος για την κόλαση στη ζωή μου» (φωτό)

Γελένα Καρλέουσα: «Ο Βράνιες είναι υπεύθυνος για την κόλαση στη ζωή μου» (φωτό)

Η εκρηκτική τραγουδίστρια από την Σερβία μίλησε για πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη του ροζ σκανδάλου και κατηγόρησε δημόσια τον παίκτη της ΑΕΚ για την… κόλαση που ζει!

Ο Όγκνιεν Βράνιες για αρκετούς μήνες διατηρούσε παράνομο δεσμό με την Γελένα Καρλέουσα, αλλά η ερωτική ιστορία τους κατέληξε στα δικαστήρια. Τόσο η ξανθιά σεξοβόμβα όσο και ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης, διέρρευσαν στα social media πικάντικες φωτογραφίες από τις προσωπικές στιγμές του και κάπως έτσι άρχισαν να… πέφτουν οι μηνύσεις.

Η τραγουδίστρια από την Σερβία σε πρόσφατη συνέντευξή της κατηγόρησε δημόσια τον Βόσνιο αμυντικό της ΑΕΚ για τα προβλήματα που δημιούργησε στον γάμο και την προσωπική ζωή της.

«Ο Βράνιες είναι υπεύθυνος για την κόλαση και το χάος που υπάρχει στη ζωή μου τον τελευταίο χρόνο. Με όσα βγήκαν στην δημοσιότητα, η ζωή μου τέθηκε σε κίνδυνο, όπως και η οικογένειά μου. Ο άνθρωπος αυτός μού έκανε τόσο μεγάλο κακό και μετά μου έκανε και αγωγή!», ανέφερε αρχικά η Γελένα.

«Η μητέρα μου που έφυγε πριν λίγους μήνες από την ζωή πέρασε τις τελευταίες της στιγμές με πολύ στρες και αγωνία για μένα. Γι’ αυτό δεν συγχωρώ τα ΜΜΕ. Ελπίζω να το βρουν από τον Θεό, γιατί υπάρχει και το κάρμα και δεν συγχωρεί», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για την εκδίκαση της μήνυσης που έκανε εναντίον της ο Βράνιες; «Δεν πήγα στην ακροαματική διαδικασία. Δεν χρειαζόταν, γιατί ήδη είχα δώσει την κατάθεσή μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.