ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Λ.Αυγενάκης: Βάζει τέλος σε μισθούς προέδρων Ομοσπονδιών

Λ.Αυγενάκης: Βάζει τέλος σε μισθούς προέδρων Ομοσπονδιών

Στην κατάργηση της διάταξης που προέβλεπε να λαμβάνουν μηνιαίο μισθό οι πρόεδροι των Ομοσπονδιών, προχωράει ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

O Γιώργος Βασιλειάδης επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είχε περάσει διάταξη, όπου οι πρόεδροι των Ομοσπονδιών, εφόσον πληρούσαν συγκεκριμένες προϋποθέσεις, θα μπορούσαν να λαμβάνουν μηνιαίες αποδοχές.

Παράδειγμα η ΓΣ της ΕΠΟ είχε εγκρίνει μισθό 5.000 ευρώ στον πρόεδρο της Βαγγέλη Γραμμένο. Ωστόσο, ο νυν υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, προχωρά στην κατάργηση της σχετικής διάταξης ως και τις 31/12/2020.

Στο άρθρο 48 του νομοσχεδίου στο οποίο γίνεται λόγος για “αναστολή ισχύος διατάξεων που εισήχθησαν με τον ν. 4603/2019”, σημειώνεται: στ) του δεύτερου εδαφίου της παραγράφου 3 του άρθρου 22 του ν. 2725/1999, το οποίο προστέθηκε με την παρ. 2 του άρθρου 29 του ν. 4603/2019 (Α΄48)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος ο Λευτέρης Αυγενάκης απόψε θα κάνει άτυπη σύσκεψη στο ΟΑΚΑ με τα μέλη της επιτροπής μορφωτικών υποθέσεων για το αθλητικό νομοσχέδιο και μετά θα παρακολουθήσουν όλοι μαζί το παιχνίδι της εθνικής ομάδας κόντρα στην Βοσνία για τα προκριματικά του EURO 2020.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.