ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΕΟΕ: O Γ.Βασιλακόπουλος αποκάλεσε «ψεύτη» τον Σ.Καπράλο και αυτός αποχώρησε

ΕΟΕ: O Γ.Βασιλακόπουλος αποκάλεσε «ψεύτη» τον Σ.Καπράλο και αυτός αποχώρησε

Η συνεδρίαση της ΕΟΕ… τινάχθηκε στον αέρα, καθώς οι τόνοι μεταξύ του προέδρου της Επιτροπής και του ισχυρού άνδρα της ΕΟΚ ανέβηκαν. Σε τέτοιο σημείο, που η διαδικασία δεν μπορούσε να συνεχιστεί!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες από την αίθουσα, ο πρόεδρος της ΕΟΚ χαρακτήρισε «ψεύτη» τον Σπύρο Καπράλο, ο οποίος είχε ήδη ενοχληθεί με τα όσα είχε ακούσει από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Έτσι, αποφάσισε να αποχωρήσει, ενώ τον ακολούθησαν κι άλλοι εκπρόσωποι Ομοσπονδιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τη στιγμή της έντασης η Ολομέλεια συζητούσε -και ήταν κοντά σε συμφωνία- για μια κοινή θέση κατά του αθλητικού νομοσχεδιου που είναι σε διαβούλευση και θέτει περιορισμούς στη θητεία των μελών. Μεταξύ των οποίων και ο Ισίδωρος Κούβελος, ο οποίος μάλιστα πρότεινε στους Ομοσπονδιάρχες να παραιτηθούν μαζικά αν ο νόμος περάσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.