ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φενερμπαχτσέ: Κλήθηκε σε απολογία ο Σλούκας για το συμβάν με το πανό του Ατατούρκ

Φενερμπαχτσέ: Κλήθηκε σε απολογία ο Σλούκας για το συμβάν με το πανό του Ατατούρκ

Η διοίκηση της Φενερμπαχτσέ δίνει συνέχεια στο συμβάν με τον Κώστα Σλούκα μετά τον σάλο που προκλήθηκε στη γειτονική χώρα για το γεγονός ότι ο Έλληνας άσος δεν κράτησε το πανό στη μνήμη του Ατατούρκ.

Ο γκαρντ της ομάδας της Κωνσταντινούπολης, παρά τις δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα πως σέβεται την Τουρκία και τη Φενερμπαχτσέ, κλήθηκε σε απολογία επειδή δεν κράτησε το πανό στη μνήμη του Κεμάλ Ατατούρκ ανήμερα της 81ης επετείου από τον θάνατό του, με το οποίο έκαναν την είσοδό τους στο παρκέ οι παίκτες της «Φενέρ» την Κυριακή (10/11).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρει η τουρκική αθλητική εφημερίδα «Φανατίκ», οι διοικούντες τη Φενερμπαχτσέ θέλουν να συνομιλήσουν με τον Κώστα Σλούκα, να ακούσουν την άποψή του σχετικά με το γεγονός και να δώσουν ένα τέλος στην υπόθεση, η οποία έγινε πρώτο θέμα στην Τουρκία, με έντονες αντιδράσεις κατά του Έλληνα άσου από Τούρκους οπαδούς της ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.