Ο Ν.Μαραντόνα στο «πλευρό» του Εβο Μοράλες (φωτό)

Ο Ν.Μαραντόνα στο «πλευρό» του Εβο Μοράλες (φωτό)

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα εξέφρασε ανοιχτά την υποστήριξη του στον Έβο Μοράλες, ο οποίος παραιτήθηκε από το προεδρικό αξίωμα και εγκατέλειψε τη Βολιβία.

Ο θρυλικός Ντιέγκο Μαραντόνα πήρε θέση για τα γεγονότα στη Βολιβία, που εξανάγκασαν τον πρόεδρο της χώρας, Έβο Μοράλες να παραιτηθεί του αξιώματός του και κατόπιν να εγκαταλείψει τη χώρα, αναρτώντας στο Instagram μια φωτογραφία του μαζί με τον Μοράλες, με το εξής σχόλιο:

https://www.instagram.com/p/B4vJBX9lVSw

«Καταδικάζω το πραξικόπημα που συντελείται στη Βολιβία και εκφράζω τη συμπαράσταση μου στο λαό της χώρας και στον Εβο Μοράλες, έναν καλό άνθρωπο, που πάντα δούλευε προς όφελος των πιο φτωχών», ανέφερε στο μήνυμα του ο Ντιεγκίτο, ο οποίος είναι στον πάγκο της Χιμνάσια Λα Πλάτα.

Θυμίζουμε πως ο Έβο Μοράλες εγκατέλειψε νωρίτερα σήμερα (12/11) τη Βολιβία και φυγαδεύτηκε στο Μεξικό, όπου ζήτησε άσυλο, κατηγορώντας την αντιπολίτευση για πραξικόπημα και την αστυνομία πως είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτή είναι η πρώτη νύχτα αφού εγκατέλειψα το προεδρικό εξαιτίας του πραξικοπήματος των Μέσα και Καμάτσο με τη βοήθεια της αστυνομίας» είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.