Στηρίζει η Hurriyet: «Ο Σλούκας είναι ο πιο καλός παίκτης της Φενερμπαχτσέ»

Στηρίζει η Hurriyet: «Ο Σλούκας είναι ο πιο καλός παίκτης της Φενερμπαχτσέ»

Την στήριξή του στον Ελληνα μπασκετμπολίστα Κώστα Σλούκα, εξέφρασε ο πιο γνωστός αρθρογράφος της Hurriyet.

Ο λόγος για τον Ερτουγρουλ Οζκιοκ, ο οποίος στο παρελθόν διετέλεσε για 17 ολόκληρα χρόνια διευθυντής της μεγάλης τουρκικής εφημερίδας.

Μεταξύ άλλων, ο Ερτουγρουλ χαρακτήρισε απαράδεκτα τα σχόλια στο πρόσωπο του Σλούκα , τονίζοντας πως είναι άψογος «στον τρόπο, στο ύφος και στο ήθος του».

«Οι άγριες φυλές των κοινωνικών δικτύων τώρα επιτέθηκαν στον αγαπημένο μου μπασκετμπολίστα της Φενερμπαχτσέ, Κώστα Σλούκα. Επειδή, λένε δεν κράτησε από την άκρη το πανό για την 10η Νοεμβρίου ημέρα μνήμης του Κεμάλ. Αν είναι δυνατόν. Τι μυαλά είναι αυτά! Ποιοι είστε εσείς ώστε να ζητάτε το λογαριασμό;

Ο Σλούκας είναι πιο Φενερμπαχτσέ από τους παίχτες της Φενερμπαχτσέ. Είναι ο πιο καλός παίκτης. Παίζει έξι χρόνια. Είναι άψογος στον τρόπο, στο ύφος και στο ήθος του. Εχει γίνει Κωνσταντινοπουλίτης. Απαράδεκτα τα σχόλιά σας. Κατάρα σε αυτά τα απαίσια tweet σας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Σλούκας ήταν ο μοναδικός από τους παίκτες της Φενέρ που δεν κράτησε πανό που αφορούσε τα 81 χρόνια από τον θάνατο του Κεμάλ Ατατούρκ και το οποίο έγραφε«θυμόμαστε με νοσταλγία και σεβασμό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.