ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ο Α.Τσιτσιρέτι εξετάζει πρόταση της ΑΕΚ

Ο Α.Τσιτσιρέτι εξετάζει πρόταση της ΑΕΚ

Αυξάνονται τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Αμάτο Τσιτσιρέτι της Νάπολι.

Η διακοπή του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες και οι ανάγκες της ΑΕΚ για μετεγγραφική ενίσχυση φαίνεται πως… βοηθούν στο να υπάρξουν αρκετά σχετικά δημοσιεύματα.

Τα ρεπορτάζ των τελευταίων 24ώρων αναφέρουν πως η ΑΕΚ προσπαθεί να κάνει δικό της τον Αμάτο Τσιτσερίτι, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τον γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ένωση εμφανίζεται να έχει προχωρήσει τις επαφές της, τόσο με τη Νάπολι, όσο και με τον ίδιο τον Ιταλό εξτρέμ. Μάλιστα, ο Ντι Μάρτζιο αναφέρει ότι έχει γίνει ήδη πρόταση από την πλευρά των “κιτρινόμαυρων”, την οποία ο Τσιτσερίτι αξιολογεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.