Nέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού o Τσάβι Ρόκα

Nέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού o Τσάβι Ρόκα

Την προφορική συμφωνία του με τον Τσάβι Ρόκα, για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, ανακοίνωσε σήμερα ο Παναθηναϊκός.

Και το όνομα αυτού… Τσάβι Ρόκα. Όπως έκανε γνωστό πριν από λίγο ο Παναθηναϊκός, υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Ισπανό για τη θέση του τεχνικού διευθυντή που είχε μείνει… ορφανή μετά την αποπομπή του Νίκου Νταμπίζα.

Ο Ρόκα είναι 45 ετών, γεννημένος στη Βαρκελώνη ενώ έχει θητεύσει στο παρελθόν σε Σαμπαντέλ από την 1η Ιουλίου του 2011 μέχρι τις 28 Νοέμβρη του 2013 και σε ΑΕΚ Λάρνακας, από τις 22 Φεβρουαρίου του 2014 μέχρι τις 31 Μαΐου του 2018, έχοντας τον ρόλο του διευθυντή ποδοσφαίρου και του τεχνικού διευθυντή αντίστοιχα…

Παράλληλα, ο Φρανθέθκ Χαβιέρ Ρόκα Ματέο, όπως είναι το πλήρες ονοματεπώνυμό του, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες των «μπλαουγκράνα», προτού μετακινηθεί σε Λογρονιές, Τολέδο, Βιγιαρεάλ, Εσπανιόλ, Ράγιο Βαγεκάνο, Οσπιταλέτ και Σαμπαντέλ για να βάλει… τίτλους τέλους στην Εουρόπα, μέσω του Όκλαντ Σίτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σαν ποδοσφαιριστής ο Ρόκα αγωνιζόταν ως δεξιός μπακ, ενώ στην Κύπρο αναφέρονται με κολακευτικά λόγια στο έργο που επιτέλεσε στην ομάδα της Λάρνακας, όλο αυτό το διάστημα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.