Ολυμπιακός: Θέλει παρέμβαση της κυβέρνησης για τη διαιτησία αλλιώς… αποχωρεί από το πρωτάθλημα

Ολυμπιακός: Θέλει παρέμβαση της κυβέρνησης για τη διαιτησία αλλιώς… αποχωρεί από το πρωτάθλημα

Ο Ολυμπιακός… βγήκε μπροστά και ζητά δικαιοσύνη και ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Οι «ερυθρόλευκοι» με μια επιστολή τους στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, του παραθέτουν στοιχεία και παραδείγματα της τελευταίας τριετίας που –όπως υποστηρίζουν- αποκαλύπτουν την εικόνα του πρωταθλήματος και φτάνουν στο σημείο να απειλήσουν μέχρι και με αποχώρηση από το πρωτάθλημα.

Επισημαίνουν, συγκεκριμένα ότι εάν δεν υπάρξει παρέμβαση από την Κυβέρνηση δεν διατεθειμένοι να συνεχίσουν να παίρνουν μέρος σε ένα πρωτάθλημα που δεν διασφαλίζει ούτε το ελάχιστο της ισονομίας των ομάδων και οι διοργανώσεις του οποίου είναι απολύτως απαξιωμένες και χειραγωγούμενες.

Στην επιστολή αυτή ο Ολυμπιακός:

– παρουσιάζει την εικόνα του πρωταθλήματος και αναφέρεται στην «απαξίωσή που έχει οδηγηθεί το πρωτάθλημα» επισημαίνοντας τις ευθύνες της ΕΠΟ κάνοντας αναφορά για «διαφθορά που κυριαρχεί στον χώρο της διαιτησίας».

– καταγράφει αναλυτικά την οικονομική κατάσταση της Ε.Π.Ο., και την « πανθομολογούμενη αδυναμία της να καλύψει ακόμη και βασικές της ανάγκες, τις εντολές περικοπών που έχουν δοθεί και την επιμονή της Ομοσπονδίας να αρνείται να ενημερώσει αναλυτικά τα μέλη της για τις πραγματικές διαστάσεις του προβλήματος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

-κάνει αναφορά για «εγκαθίδρυση στη διαιτησία ενός συστήματος, που καταφανώς επιχειρεί να χειραγωγήσει αγώνες και αποτελέσματα, υπερασπίζεται με νύχια και με δόντια συγκεκριμένα επιχειρηματικά – ποδοσφαιρικά συμφέροντα, κινείται με δύο μέτρα και δυο σταθμά απέναντι σε σοβαρότατες περιπτώσεις παράβασης των Κανόνων του Παιχνιδιού και συντηρεί με κάθε τρόπο μια λογική διαχωρισμού των ομάδων που παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημα «σε παιδιά και αποπαίδια». Στο πλαίσιο αυτό κάνει καταγραφή φάσεων από αγώνες του Ολυμπιακού και άλλων ομάδων με μεγάλα λάθη των διαιτητών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.