«Χαμός» στον αγώνα Τρίκαλα – Αιγάλεω – Επεισόδια και τραυματισμοί οπαδών (βίντεο)

«Χαμός» στον αγώνα Τρίκαλα – Αιγάλεω – Επεισόδια και τραυματισμοί οπαδών (βίντεο)

Η 8η αγωνιστική της superleague, επιφύλασσε εντάσεις, επεισόδια και τραυματισμούς οπαδών στον αγώνα των Τρικάλων με το Αιγάλεω που διεξαγόταν στο Δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων.

Με ένταση και επεισόδια ολοκληρώθηκε το ματς μεταξύ της τοπικής ομάδας των Τρικάλων και το Αιγάλεω για την 8η αγωνιστική της Football League, που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 2-1. Οι οπαδοί των φιλοξενούμενων επιτέθηκαν κατά των παικτών τους και στη συνέχεια κινήθηκαν εναντίον των οπαδών των γηπεδούχων με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν συμπλοκές με τους άνδρες των ΜΑΤ και τραυματισμός δύο οπαδών όπως αναφέρει το trikalavoice.gr.

Oπαδοί του Αιγάλεω επιτέθηκαν αρχικά σε παίκτες της ομάδας τους… και ένας εξ αυτών μάλιστα επιχείρησε να τους γρονθοκοπήσει. Συγκρατήθηκε από άντρες των ΜΑΤ, όπως φαίνεται στο video.

Αμέσως μετά ωστόσο οι οπαδοί του Αιγάλεω κινήθηκαν εναντίον αυτών των οπαδών των γηπεδούχων αφού πήδηξαν πάνω από τα κιγκλιδώματα και βρέθηκαν στη “νεκρή ζώνη”. Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση από τους άντρες των ΜΑΤ και ακολούθησε κυνηγητό στις κερκίδες, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δυο τουλάχιστον οπαδών της αθηναϊκής ομάδας αφού έπεσαν στις τσιμεντένιες εξέδρες στην προσπάθειά τους να απομακρυνθούν από την αστυνομία χωρίς ευτυχώς να χτυπήσουν σοβαρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.