ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Τρελαμένος» ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νίκη του – Τραγούδησε στις κάμερες «I’m so excited» (βίντεο)

«Τρελαμένος» ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νίκη του – Τραγούδησε στις κάμερες «I’m so excited» (βίντεο)

Στον έβδομο ουρανό βρισκόταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς αμέσως μετά την κατάκτηση του ATP Finals.

Και πώς να μην ήταν άλλωστε, καθώς αυτό που κατάφερε ήταν πολύ σπουδαίο. Με τη νίκη του αυτή ο Τσιτσιπάς, έγινε ο νεότερος πρωταθλητής στο φινάλε της σεζόν, μετά από τον 20χρονο Λέιτον Χιούτι το 2001 και ο έκτος νεότερος πρωταθλητής στην 50ετή ιστορία του τουρνουά.

O Τσιτσιπάς, φεύγει απ’ το Λονδίνο με 1300 βαθμούς ATP , θα πλησιάσει σε απόσταση 400 βαθμών τον 5ο της κατάταξης Ντανίλ Μεντβέντεφ και θα προσθέσει στο λογαριασμό του το ποσό των 2.6εκ. Δολαρίων.

Δείτε τον Στέφανο Τσιτσιπά να τραγουδά

Ο Έλληνας τενίστας, αμέσως μετά τον αγώνα πετούσε από τη χαρά του και δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για αυτό του το επίτευγμα. Όταν τον πλησίασε η κάμερα των διοργανωτών και αφού είχε σηκώσει το κύπελλο, το οποίο είχε συνεχώς δίπλα του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αντί να κάνει κάποια δήλωση, άρχισε να τραγουδά! Δεν τραγούδησε βέβαια κάποιο τυχαίο τραγούδι, αλλά το «I’m so excited» των Pointer Sisters που σημαίνει «Είμαι τόσο ενθουσιασμένος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/atptour/status/1196382756932136960

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.