Β.Κολέ: «Ήταν λάθος μου που απέρριψα την πρόταση του Ολυμπιακού»

Β.Κολέ: «Ήταν λάθος μου που απέρριψα την πρόταση του Ολυμπιακού»

Ο Βενσάν Κολέ αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί πρόταση από τον Ολυμπιακό για να διαδεχθεί τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον πάγκο της ομάδας του Περαιά, δείχνοντας μετανιωμένος για την απόφασή του να την αρνηθεί.

Ούτε η δεύτερη επιλογή του Ολυμπιακού δεν ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για την αντικατάσταση του Γιώργου Μπαρτζώκα στη θέση του προπονητή το 2014.

Οι Πειραιώτες είχαν συμφωνήσει σε πρώτο χρόνο με τον Σούλη Μαρκόπουλο, αλλά έκαναν πίσω μετά τις αντιδράσεις του κόσμου και φαίνεται ότι στη συνέχεια απευθύνθηκαν στον προπονητή της Εθνικής Γαλλίας, Βενσάν Κολέ.

Το γεγονός αποκάλυψε ο ίδιος ο Γάλλος που οδήγησε τους “τρικολόρ” στο πρωτάθλημα Ευρώπης, υποστηρίζοντας ότι έκανε λάθος εκείνη την εποχή, που είπε όχι στον Ολυμπιακό.

Οι δηλώσεις του Β.Κολέ για τον Ολυμπιακό:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θέλω να προπονήσω στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο και θεωρώ πως μπορώ να τα καταφέρω. Περιμένω με υπομονή. Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 έκανα λάθος που απέρριψα την πρόταση του Ολυμπιακού στην διάρκεια της σεζόν, αλλά εκείνη την περίοδο δεν ήθελα να αφήσω την ομάδα και τους παίκτες που είχα φέρει στην Στρασμπούρ. Όμως είναι σαφές πως τώρα θα ήθελα να δουλέψω σε υψηλό επίπεδο. Το 2016 είχα πρόταση από την Χάποελ Ιερουσαλήμ και επίσης ήθελα να πάω, αλλά δεν συμφωνήσαμε με την διοίκηση του κλαμπ να φέρω μαζί μου τον συνεργάτη μου», ανέφερε ο προπονητής της Στρασμπούρ, που το καλοκαίρι οδήγησε την Γαλλία στο χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.