Ο Σ.Τσιτσιπάς «λατρεύει» το σουβλάκι – Οι αγαπημένες διατροφικές του συνήθειες

Ο Σ.Τσιτσιπάς «λατρεύει» το σουβλάκι – Οι αγαπημένες διατροφικές του συνήθειες

Ο Έλληνας θριαμβευτής του ATP Finals Στέφανος Τσιτσιπάς ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν του, κατακτώντας τον σπουδαιότερο τίτλο της καριέρας του μετά την ιστορική νίκη του έναντι του Αυστριακού Ντομινίκ Τιμ στον τελικό ενός τουρνουά, που κράτησε όλους τους Έλληνες καθηλωμένους.

Και ενώ όλα τα διεθνή μέσα αποθέωναν τον Στέφανο, εκείνος βρήκε το χρόνο σήμερα το πρωί, το επόμενο πρωί της ιστορικής νίκης του δηλαδή, να ανοίξει live το κανάλι του στο Youtube και να απαντήσει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών φίλων του.

Ανάμεσα στις δεκάδες ερωτήσεις, λοιπόν, που του έθεσαν, ήταν και ποια είναι η αγαπημένη του κουζίνα, αλλά και ποια η αγαπημένη του γεύση παγωτό, αν πίνει και ποιο ποτό προτιμά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αρχικά, είπε πως η αγαπημένη του κουζίνα είναι η ελληνική και ότι ανάμεσα στην πίτσα και το σουβλάκι επιλέγει το σουβλάκι, εξάλλου συχνά έχει εμφανιστεί να τρώει σουβλάκι. Στην ερώτηση, εάν η αγαπημένη του γεύση παγωτού είναι το λεμόνι ή το μάνγκο (είναι γνωστό στους φανς του, πως λατρεύει αυτές τις δύο γεύσεις) αποκάλυψε πως «ψηφίζει» μάνγκο, αλλά σορμπέ μάνγκο! Σε ερώτηση για το τι αλκοόλ πίνει η απάντηση ήταν, πως δεν πίνει καθόλου, γεγονός που δεν μας εξέπληξε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.