ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Σ.Τσιτσιπάς: «Ακόμα μοιάζει ψέμα ότι κρατάω αυτό το τρόπαιο» (φωτό)

Σ.Τσιτσιπάς: «Ακόμα μοιάζει ψέμα ότι κρατάω αυτό το τρόπαιο» (φωτό)

Μπορεί να πέρασαν τρεις ημέρες από τον θρίαμβο που πέτυχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Λονδίνο, ωστόσο ο ίδιος φαίνεται να μην έχει συνειδητοποιήσει το επίτευγμά του.

Στον τελικό του Nitto ATP Finals, ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 σετ απέναντι στον Ντομινίκ Τιμ και να ολοκληρώσει με τον ιδανικότερο τρόπο την πορεία του στο τουρνουά της αγγλικής πρωτεύουσας.

Η ανάρτηση Τσιτσιπά στο Instagram με το τρόπαιο

Με μια την ελληνική σημαία τυλιγμένη στις πλάτες του, αλλά και έχοντας το τρόπαιο δίπλα του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μέσω Instagram δηλώνει πως αυτό που ζει τις τελευταίες ημέρες «μοιάζει με ένα ψέμα».

«Ακόμη μοιάζει με ψέμα το ότι κρατάω αυτό το τρόπαιο. Δεν ήθελα να το αφήσω αλλά πλέον ήρθε η ώρα για μερικές διακοπές και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι με βοήθησαν να φτάσω εδώ που είμαι γιατί ήταν μια ομαδική προσπάθεια. Λονδίνο με γοήτευσες, ένα μέρος της καρδιάς μου είναι δικό σου» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Ελληνας τενίστας.

https://www.instagram.com/p/B5Dwtykgln_

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.