Ποpνοστάρ εκβίαζε αστέρι του NBA: «Ήρθε μαζί μου και έφυγε χωρίς να πληρώσει» (φωτο)

Ποpνοστάρ εκβίαζε αστέρι του NBA: «Ήρθε μαζί μου και έφυγε χωρίς να πληρώσει» (φωτο)

Κάποιες φορές οι αθλητές το… ρίχνουν λίγο έξω.

Στην παραπάνω κατηγορία ανήκει παίκτης του NBA και συγκεκριμένα των Οκλαχόμα Θάντερ, το όνομα του οποίου δεν διέρρευσε. Διέρρευσε ωστόσο το όλο σκηνικό και μάλιστα από την… πρωταγωνίστρια, μία 24χρονη ποpνοστάρ, διάσημη στις Ηνωμένες Πολιτείες για τις… αποδόσεις της μπροστά, αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Προφανώς, ο αστέρας των Οκλαχόμα Θάντερ το… γλέντησε λίγο με την Teanna Trump (συνωνυμία και αυτή ε;), πιθανόν μετά από κάποιο παιχνίδι της ομάδας του. Φαίνεται όμως πως ξέχασε κάτι… βασικό. Να πληρώσει!

Η Teanna Trump ανέβασε το tweet και το έστειλε… συστημένο στους Οκλαχόμα Θάντερ, πιέζοντας τον παίκτη που είχε κάποια σχέση μαζί του, να της δώσει αυτά που της χρωστάει. Λίγες ώρες μετά το κατέβασε, που σημαίνει είτε ότι τα βρήκε με τους Οκλαχόμα και το θέμα διευθετήθηκε, είτε ότι ήταν κάποιο κολπάκι της, για να διαφημιστεί στα social media.

Ποια είναι όμως η Teanna Trump, που παλιότερα είχε εμπλακεί σε ανάλογη ιστορία με αθλητή των Ιντιάνα Πέισερς; Η εικόνα μιλάει από μόνη της…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.