ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σεξouαλική παρενόχληση σε δημοσιογράφο on air: Ένας δρομέας της έπιασε τα oπiσθια (βίντεο)

Σεξouαλική παρενόχληση σε δημοσιογράφο on air: Ένας δρομέας της έπιασε τα oπiσθια (βίντεο)

Μια δημοσιογράφος έμεινε έκπληκτη όταν κατά την διάρκεια ζωντανής μετάδοσης την θώπευσε ένας δρομέας.

Συγκεκριμένα η κοπέλα ήταν στον «αέρα» κάνοντας ρεπορτάζ για έναν αγώνα δρόμου.

Αρκετοί από όσους συμμετείχαν στον αγώνα δρόμου περνώντας έκαναν γκριμάτσες, χαιρετούσαν και γενικά έκαναν ότι κάνει ο κόσμος όταν δει κάμερες.

Ωστόσο ένας εξ αυτών έκανε κάτι ανεπίτρεπτο που προφανώς δεν συνηθίζει να κάνει ο κόσμος βλέποντας μια δημοσιογράφο να μεταδίδει ένα γεγονός.

Περνώντας, λοιπόν, από το σημείο που ήταν η δημοσιογράφος και ενώ εκείνη μιλούσε στον «αέρα» την «χτύπησε» στα οπiσθια, κοινώς την θώπευσε.

Η κοπέλα όπως είναι φυσικό σοκαρίστηκε και αυτό φάνηκε και στην ζωντανή μετάδοση, ενώ εκείνος συνέχισε ατάραχος να τρέχει.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος αγώνας είχε πολλά παράδοξα, αφού ένας εκ των συμμετεχόντων είχε ντυθεί… γορίλλας και μάλιστα ήταν από αυτούς που χαιρέτησαν την κάμερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.