ΑΕΚ-Καρέρα: Ήρθε με πνεύμα νικητή ο νέος προπονητής

ΑΕΚ-Καρέρα: Ήρθε με πνεύμα νικητή ο νέος προπονητής

Μια ΑΕΚ που θα πολεμά σε κάθε παιχνίδι και δεν θα χάνει από δικά της λάθη θέλει ο Μάσιμο Καρέρα, όπως ανέφερε κατά τη συνέντευξη Τύπου της παρουσίασής του από την ΠΑΕ. Ο Ίλια Ίβιτς ήταν αυτός που παρουσίασε τον Ιταλό τεχνικό στους δημοσιογράφους, αποκαλύπτοντας τον διάλογό τους.

«Καλωσορίζω τον κύριο Μάσιμο στην ΑΕΚ. Στο πρώτο τηλεφώνημα που του είχα κάνει τον ρώτησα αν είναι έτοιμος να έρθει στην ΑΕΚ, κι εκείνος μου είπε ‘Έρχομαι για να κερδίσω’. Αυτή τη νοοτροπία πρέπει να έχουμε όλοι στην ΑΕΚ», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια ο Μάσιμο Καρέρα έκανε μια σύντομη τοποθέτηση, όπου σημείωσε: «Εγώ δέχτηκα να έρθω στην ΑΕΚ γιατί υπήρχε συμφωνία απόψεων με τον Ίλια Ίβιτς και εγώ ήρθα γιατί μ’ αρέσει να είμαι νικητής και αυτό θέλω να περάσω στους παίκτες της ΑΕΚ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.