ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συνελήφθη πρώην παίκτης της ΑΕΚ & πρώην NBAer για ξυλοδαρμό στη γυναίκα και το παιδί του (φωτο)

Συνελήφθη πρώην παίκτης της ΑΕΚ & πρώην NBAer για ξυλοδαρμό στη γυναίκα και το παιδί του (φωτο)

Μπλεξίματα με το νόμο έχει πρώην μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ και του Περιστερίου, καθώς έβγαλε βίαιη συμπεριφορά.

Ο διεθνής άσος συνελήφθη από την αστυνομία για κακοποίηση της συζύγου και της κόρης του!

Ο Μίλαν Γκούροβιτς συνελήφθη από την αστυνομία του Βελιγραδίου για κακοποίηση της συζύγου και της κόρης του! Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της σερβικής εφημερίδα, «Blic», ο 44χρονος, μετά από σχετική καταγγελία, συνελήφθη χθες και κρατείται, καθώς κατηγορείται πως επιτέθηκε και χτύπησε τη γυναίκα και την 16χρονη κόρη του στο διαμέρισμα τους στο Βελιγράδι.

Λεπτομέρειες για το περιστατικό δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά ο σερβικός Τύπος θεωρεί σίγουρη την τιμωρία του Γκούροβιτς. Ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας έχει άλλα δύο παιδιά με τη σύζυγό του Τάνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.