Ελληνικό Ποδόσφαιρο: Σε εξέλιξη η συνάντηση που θα κρίνει τη συνέχιση ή μη του πρωταθλήματος

Ελληνικό Ποδόσφαιρο: Σε εξέλιξη η συνάντηση που θα κρίνει τη συνέχιση ή μη του πρωταθλήματος

Οι τελευταίες ώρες του 2019 είναι ιδιαίτερα κρίσιμες και σημαντικές για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τη Σούπερ Λιγκ, αφού αυτή την ώρα διεξάγεται η συνάντηση για το πρωτάθλημα και την αναβολή της 17ης αγωνιστικής.

Λίγο μετά τις 11:00 άρχισε στα γραφεία της ΕΠΟ η συνάντηση ανάμεσα στην λίγκα, την ομοσπονδία και εκπροσώπους των διαιτητών, ενώ στο ραντεβού βρίσκεται και ο Βαγγέλης Γραμμένος.

Από τη λίγκα το παρών δίνει ο πρόεδρος, Μηνάς Λυσάνδρου, αλλά και οι Γιώργος Μποροβήλος και Ηλίας Πουρσανίδης, ενώ προσπαθούν να αρθεί η αποχή των ρέφερι προκειμένου να διεξαχθεί κανονικά το πρωτάθλημα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Από την πλευρά τους οι διαιτητές θέλουν την αναβολή λόγω της στοχοποίησης που δέχονται, με τις ομάδες ωστόσο να μην θέλουν για πολλούς λόγους κάτι τέτοιο, αφού αν αναβληθεί το πρωτάθλημα μέχρι τις 17 Γενάρη, τότε θα κληθούν να πληρώσουν ρήτρες που προβλέπονται στα τηλεοπτικά συμβόλαια, ενώ θα επιβαρυνθούν και από το αγωνιστικό πρόγραμμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πιθανότητα να γίνουν οι αγώνες του Σαββατοκύριακου με ξένους διαιτητές, βοηθούς και διαιτητές VAR είναι αδύνατο να συμβεί κάτι που αυτόματα σημαίνει ότι η σημερινή συνάντηση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.