Βόλος: Χειροπέδες σε αδέλφια ποδοσφαιριστές που χτύπησαν διαιτητή – Απολύθηκαν και από την ομάδα τους

Βόλος: Χειροπέδες σε αδέλφια ποδοσφαιριστές που χτύπησαν διαιτητή – Απολύθηκαν και από την ομάδα τους

Σε… οικογενειακή υπόθεση προσπάθησαν να αναγάγουν τις αντιρρήσεις τους για τις διαιτητικές αποφάσεις δύο αδέλφια ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν δίστασαν να επιτεθούν με άγριες διαθέσεις στον 21χρονο διαιτητή και να τον ξυλοκοπήσουν με αποτέλεσμα να συλληφθούν και να απολυθούν από την ομάδα τους!

Σύμφωνα με τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος τους ο νεαρός διαιτητής, τα αδέλφια όρμησαν εναντίον του κατά την διάρκεια του αγώνα μεταξύ των ομάδων Σαρακηνός – Τοξότης 0–1 , που διεξήχθη στο Βασδέκειο γήπεδο του Βόλου για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, τον εξύβρισαν, τον απείλησαν, τον έσπρωξαν και τον κλότσησαν!

Οι δύο ποδοσφαιριστές του Σαρακηνού ηλικίας 31 και 35 χρόνων συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί αθλητισμού, απειλή και εξύβριση και, αντί για τα αποδυτήρια, οδηγήθηκαν στα κρατητήρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, με ανακοίνωσή του ο Α.Σ. Σαρακηνός καταδίκασε την συμπεριφορά των δυο αδελφών, τους έθεσε εκτός ομάδας και συνεχάρη τους διαιτητές του αγώνα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.