ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μετά το πάρτι με τα 22 μοντέλα ήρθε η… παντόφλα στη Μάντσεστερ Σίτι (φωτό)

Μετά το πάρτι με τα 22 μοντέλα ήρθε η… παντόφλα στη Μάντσεστερ Σίτι (φωτό)

Της νύχτας τα καμώματα λένε πως τα βλέπει η μέρα και γελά, αφού γυναίκα ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι τον περίμενε με άγριες διαθέσεις μετά το πάρτι.

Όπως έγινε χθες γνωστό από τη βρετανική εφημερίδα SUN, οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτι μετά τη νίκη τους με 6-1 επί της Άστον Βίλα έκαναν πάρτι έχοντας καλεσμένα 22 μοντέλα του Instagram από την Ιταλία. Τα μοντέλα βρέθηκαν στο ξενοδοχείο «Mere Golf Resort & Spa», όπου εκεί έμειναν για λίγες ώρες την περασμένη Κυριακή και έπειτα πήγαν στο μυστικό πάρτι.

Το ίδιο Μέσο αποκαλύπτει σήμερα πως ένας από τους παίκτες της αγγλικής ομάδας έφαγε… παντόφλα από τη γυναίκα του όταν γύρισε στο σπίτι στις 7 το πρωί, αφού δεν την είχε ενημερώσει για τίποτα. Το όνομα του ποδοσφαιριστή δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αλλά η σύζυγος του τον περίμενε εξοργισμένη και ζήτησε να μάθει πού ήταν όλη τη νύχτα.

Πιστεύεται ότι οι παίκτες είχαν άδεια από τον προπονητή, Πεπ Γκουαρδιόλα, αλλά όχι και για παρουσία μοντέλων αφού το πάρτι διοργάνωσε ένας άνθρωπος που έχει στενούς δεσμούς με τον σύλλογο. Μερικά από τα «καυτά» κορίτσια ήταν η Μάρτα Τεχάδα, Αμίρα Πάουλα, η Τσιάρα Τζιουφρίντα, η Τσιάρα Μπάτολα και η Ίσα Ριβέρα, ενώ σήμερα προστέθηκαν και τα ονόματα των Πιέρα Ορντίνε και Αμάντα Μπεζέρα.

https://www.instagram.com/p/B6BqNYmoRgI/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BqDOswVlX9J/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.