ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

EEA: Κίνδυνος υποβιβασμού της Ξάνθης εάν διαπιστωθεί παρατυπία

EEA: Κίνδυνος υποβιβασμού της Ξάνθης εάν διαπιστωθεί παρατυπία

Μέλη της ΕΕΑ ισχυρίζονται ότι η Ξάνθη δεν ενημέρωσε για τη μεταβίβαση μετοχών, κάτι το οποίο, αν αποδειχθεί, αποτελεί βαριά παράβαση και επισύρει ποινή υποβιβασμού

Από την Ξάνθη τόνιζαν πως δεν υπάρχει καμία παρατυπία σε ό,τι αφορά τη μεταβίβαση, όμως από την ΕΕΑ υπήρχε διαφορετική πληροφόρηση!

Πιο συγκεκριμένα γινόταν γνωστό πως η Ξάνθη δεν είχε ενημερώσει για την μεταβίβαση των μετοχών. Ότι δηλαδή δεν είχε κοινοποιήσει τη μεταβίβαση των μετοχών εντός των 10 ημερών που προβλέπεται από το νόμο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόσθεταν μάλιστα πως σε τέτοιες περιπτώσεις εφόσον διαπιστωθεί η παράβαση, βάση κανονιστικού πλαισίου – νόμων και πειθαρχικού κώδικα θα επισύρει υποβιβασμό του συλλόγου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.