ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Τόκιο 2020: Έντονες επικρίσεις για τα κρεβάτια του Ολυμπιακού χωριού – «Δεν αντέχουν στο σeξ» (φώτο)

Τόκιο 2020: Έντονες επικρίσεις για τα κρεβάτια του Ολυμπιακού χωριού – «Δεν αντέχουν στο σeξ» (φώτο)

Η οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο παρουσίασε τα υπνοδωμάτια και τα κρεβάτια του Ολυμπιακού Χωριού που θα φιλοξενήσει 18.000 αθλητές και μέλη αθλητικών αποστολών από όλο τον πλανήτη και τα δημόσια σχόλια αθλητών γύρω από την αντοχή των κρεβατιών οδήγησαν την κατάσταση εκτός ελέγχου.

Μόνο δύο κάτω από την κουβέρτα
Οι κατασκευαστές των κλινών στο Ολυμπιακό Χωριό του Τόκιο επιβεβαίωσαν ότι τα έπιπλα είναι κατασκευασμένα από χαρτόνι και είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Μετά τις αντιδράσεις αθλητών και απλών πολιτών στα social media γύρω από την αντοχή τους οι διοργανωτές «επέστρεψαν» διαβεβαιώνοντας πως «δεν θα καταρρεύσουν κατά τη διάρκεια του σeξ – με την προϋπόθεση ότι υπάρχουν μόνο δύο άτομα κάτω από την… κουβέρτα»!

https://twitter.com/bobtung/status/1216295602658496513

Είναι από χαρτόνι
Η κατασκευάστρια εταιρεία Airweave παρουσίασε τις ειδικά σχεδιασμένες ολυμπιακές κλίνες από χαρτόνι, οι οποίες θα ανακυκλωθούν μετά το τέλος των Αγώνων.

Τα κρεβάτια είναι μήκους 2,10 μέτρων θα έχουν επίσης στρώματα από πολυαιθυλένιο τα οποία θα επαναχρησιμοποιηθούν αργότερα για πλαστικά προϊόντα.

«Θα καταρρεύσουν»
Η παρουσίαση των επίπλων συνάντησε μικτές αντιδράσεις στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης με πολλούς αθλητές να χλευάζουν την οικολογική προσέγγιση των διοργανωτών οι οποίοι έγραψαν πως «είναι μία φιλότιμη προσπάθεια αλλά όλα αυτά θα καταρρεύσουν με λίγο σeξ».

https://twitter.com/andrewbogut/status/1215224772239314944

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι οι κατασκευαστές έσπευσαν να διαβεβαιώσουν πως τα κρεβάτια θα μπορούσαν να αντέξουν μέχρι 200 ​​κιλά βάρος, κάτι που είναι περισσότερο από αρκετό για δύο άτομα.«Έχουμε πραγματοποιήσει πειράματα, όπως πτώση μεγάλων βαρών πάνω από τα κρεβάτια» δήλωσε ο εκπρόσωπος της Airweave και πρόσθεσε με νόημα: «Εφόσον παραμείνουν μόνο σε δύο άτομα στο κρεβάτι, θα πρέπει να είναι αρκετά ισχυροί για να στηρίξουν το φορτίο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.