ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων: Θεώρησε ρατσιστική την αναφορά στον Ιβάν Σαββίδη από τον Ολυμπιακό

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων: Θεώρησε ρατσιστική την αναφορά στον Ιβάν Σαββίδη από τον Ολυμπιακό

Για κατάπτυστη και ρατσιστική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην αναφορά της στον Ιβάν Σαββίδη κάνει λόγο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρει: «Με οργή και αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε την κατάπτυστη και ρατσιστική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μία ανακοίνωση που προσβάλει βάναυσα τον Ιβάν Σαββίδη και στο πρόσωπό του το σύνολο του ποντιακού ελληνισμού».

Στη συνέχεια προσθέτει: «Η πορεία και η προσφορά του Ιβάν Σαββίδη στον Ελληνισμό είναι γνωστή σε όλους και δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο στον οποιονδήποτε να αμφισβητεί την καταγωγή του. Άξιος συνεχιστής των προγόνων του, των Ελλήνων που κράτησαν άσβεστη τη φλόγα του Ελληνισμού στις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, ο Ιβάν Σαββίδης επένδυσε και συνεχίζει να επενδύει στην Ελλάδα της κρίσης, τη στιγμή που γηγενείς επιχειρηματίες αποφάσισαν να μεταφέρουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων απαιτεί την άμεση επανόρθωση και τη δημόσια συγγνώμη της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την ρατσιστική αναφορά σε βάρος του Έλληνα ποντιακής καταγωγής Ιβάν Σαββίδη».

Οι συνεχιζόμενες επιθέσεις σε βάρος του Ποντιακού Ελληνισμού από συγκεκριμένα κέντρα δεν μπορούν να μας αφήνουν αδιάφορους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το λόγο αυτό η Ομοσπονδία μας συγκαλεί έκτακτη σύσκεψη σήμερα, Παρασκευή 24.1.2020 και ώρα 5.00 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου Σανταίων Θεσσαλονίκης, Μοναστηρίου 13, 7ος όροφος, με τη συμμετοχή των μελών του Δ.Σ. της Π.Ο.Π.Σ. και μελών Ποντιακών Σωματείων, προκειμένου να αποφασιστεί από κοινού η αντίδραση σε αυτά τα φαινόμενα ρατσισμού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.