ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Καρέρα: Ρεαλιστικός στόχος το Κύπελλο – Θα φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται

Καρέρα: Ρεαλιστικός στόχος το Κύπελλο – Θα φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται

Ο Καρέρα μίλησε στο tuttojuve.com όπου ρωτήθηκε για το Νάπολι – Γιουβέντους, ωστόσο αναφέρθηκε φυσικά και στην παρουσία του στον πάγκο της ΑΕΚ, τονίζοντας πως προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του σε μια ομάδα που είναι ακόμα «υπό κατασκευή», ενώ πρόσθεσε πως στόχος είναι η Ένωση να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται στο πρωτάθλημα και να κατακτήσει το Κύπελλο.

«Οι πρώτοι μήνες στην Αθήνα πάνε καλά. Προσπαθώ να φέρω τη φιλοσοφία του παιχνιδιού σε μία ομάδα που ακόμα είναι υπό… κατασκευή. Εχουμε έναν σαφή στόχο: να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάτι. Τα αποτελέσματα είναι θετικά, αλλά το πρόβλημα είναι ότι παίζουμε κάθε τρεις ημέρες. Είναι πάντα δύσκολο να βρούμε τη σωματική και την πνευματική ενέργεια όταν υπάρχει κούραση. Αλλά οι παίκτες μου κάνουν καλά πράγματα», υπογράμμισε ο Καρέρα.

Για το ελληνικό πρωτάθλημα και τη διαφορετική πραγματικότητα από το ιταλικό, ανέφερε: «Είναι ένα πρωτάθλημα με τις δυσκολίες του. Εύκολα δεν είναι πουθενά. Υπάρχουν ισχυρές ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, που είναι πρωτοπόρος και ο ΠΑΟΚ που ακολουθεί αμέσως μετά. Υπάρχει και ο Παναθηναϊκός. Στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν υπάρχουν παιχνίδια που θεωρούνται από την αρχή ως δεδομένο ότι θα τα κερδίσεις. Υπάρχει μεγάλη ένταση στα παιχνίδια».

Για το περιβάλλον και τον κόσμο στην Ελλάδα: «Οι οπαδοί είναι πολύ θερμοί. Ειδικά στα μεγάλα παιχνίδια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τους στόχους μέσα στη σεζόν: «Στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα και στη χειρότερη να παίξουμε στο Europa League. Το Κύπελλο θα μπορούσε να είναι κάτι παραπάνω από ρεαλιστικός στόχος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.