ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Καναδή πρωταθλήτρια κατάφερε να αποδείξει ότι βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ λόγω… σeξ

Καναδή πρωταθλήτρια κατάφερε να αποδείξει ότι βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ λόγω… σeξ

Απίστευτο και όμως αληθινό, η Λόρενς Βίνσεντ Λαπουέντ, πρωταθλήτρια στο κανό – καγιάκ απέδειξε πως βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ επειδή έκανε σeξ με τον σύντροφο της.

Μία από τις καλύτερες αθλήτριες στον κόσμο, με 11 μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα στο κανό – καγιάκ, η Καναδή Λόρενς Βίνσεντ Λαπουέντ αθωώθηκε από τις κατηγορίες για ντόπινγκ λόγω… σεξ.

Για την ακρίβεια η Λαπουέντ κατάφερε να αποδείξει ότι μια παράνομη ουσία μπήκε στον οργανισμό της όταν έκανε σeξ με τον σύντροφό της.

Η 27χρονη αθλήτρια βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ την παραμονή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος τον περασμένο Ιούλιο και αντιμετώπιζε το ενδεχόμενο 4ετούς αποκλεισμού, όπερ σήμαινε ότι θα απουσίαζε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Όμως, η Καναδή πρωταθλήτρια απέφυγε την τιμωρία, καθώς κατάφερε να πείσει τους δικαστές πως η απαγορευμένη ουσία Ligandrol που βρέθηκε στον οργανισμό της ήταν από σωματικό υγρό που ανήκε στον πρώην σύντροφό της.

Σε συνέντευξη του ο δικηγόρος της Λαπουέντ είπε πως «είναι πραγματικά απίστευτο. Μας πήρε μήνες να πάρουμε τα αποτελέσματα και μετά είχαμε την ιδέα να πάρουμε μια ανάλυση από τα μαλλιά του πρώην της για εξέταση και τελικά παραδέχτηκε πως είχε πάρει αυτός την ουσία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, σε ανακοίνωση της η Παγκόσμια Ομοσπονδία Κανό – Καγιάκ τόνισε πως αποδέχτηκε τα νέα στοιχεία, ότι ήταν θύμα μόλυνσης από τρίτο πρόσωπο κι ως εκ τούτου της επέτρεψε την επιστροφή της στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.