Ντανίλο Ορτίς: Ο ποδοσφαιριστής που έμεινε μόνος σε 17όροφο ξενοδοχείο λόγω καραντίνας

Ντανίλο Ορτίς: Ο ποδοσφαιριστής που έμεινε μόνος σε 17όροφο ξενοδοχείο λόγω καραντίνας

Όπως ήδη γνωρίζουμε, η πλειοψηφία των χωρών του κόσμου έλαβε δραστικές αποφάσεις προκειμένου να εξουδετερώσει την εξάπλωση του κορωνοϊού. Η Αργεντινή, μάλιστα, επέλεξε να κλείσει τα σύνορά της και να επιβάλλει υποχρεωτική καραντίνα, με ορισμένες εξαιρέσεις.

Αυτά τα μέτρα έφεραν μια νέα καθημερινότητα, αλλά δημιούργησαν κιόλας μικρές ιστορίες, όπως αυτή του Παραγουαϊκού ποδοσφαιριστής της Γοδόι Κρους, Ντανίλο Ορτίς.

Ο 27χρονος επέστρεψε στην ομάδα της Αργεντινής μετά το πέρασμά του από το ισπανικό ποδόσφαιρο και διέμεινε προσωρινά σε ξενοδοχείο της πόλης Μεντόσα. Η υποχρεωτική καραντίνα, ωστόσο, λόγω του κορωνοϊού, οδήγησε τους τουρίστες στην αποχώρηση, ενώ οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να δώσουν μέχρι και τα κλειδιά στον Ορτίς και τη σύζυγό του στο 17όροφο ξενοδοχείο.

“Κοιτάζουμε και τη θετική πλευρά της υπόθεσης. Είμαστε μέσα κλεισμένοι εδώ και εννέα μέρες. Μου έχουν δώσει μέχρι και τα κλειδιά. Τις τελευταίες μέρες, βέβαια, ήρθαν κάποιες καθαρίστριες και δεν είμαστε εντελώς μόνοι. Τα βράδια βλέπουμε ταινίες ή παίρνουμε τις οικογένειές μας με βιντεοκλήση” ανέφερε ο Παραγουανός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αφού υποστήριξε ότι για γυμναστική ανεβοκατεβαίνει καμιά φορά και τους 17 ορόφους, παραδέχτηκε χαριτολογώντας πως όταν βραδιάζει και σκοτεινιάζει, ούτε που βγαίνει από το δωμάτιό του καθώς “ποιος ξέρει τι μπορεί να συναντήσω;”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.