ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ροναλντίνιο: Κατ’οίκον περιορισμό σε… 4άστερο ξενοδοχείο (φώτο)

Ροναλντίνιο: Κατ’οίκον περιορισμό σε… 4άστερο ξενοδοχείο (φώτο)

Όχι και το χειρότερο σενάριο, σίγουρα!

Ο κατ’ οίκον περιορισμός του Ροναλντίνιο στην Ασουνσιόν της Παραγουάης μετά την αποφυλάκιση του γίνεται σε προεδρική σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου.

Μετά από παραμονή 32 ημερών στη φυλακή, όταν συνελήφθη με τον αδερφό του για παράνομη είσοδο στη χώρα, ο παλαίμαχος άσος αποφυλακίστηκε, με τους δικηγόρους του να πληρώνουν την εγγύηση ύψους 1,6 εκατ. Δολαρίων (1,47 εκατ. Ευρώ).

Ο Ροναλντίνιο με τον αδερφό του θα μείνουν στο ξενοδοχείο «Palmaroga» της Ασουνσιόν, πρωτεύουσας της Παραγουάης.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα έχουν στη διάθεση τους την προεδρική σουίτα του 4άστερου ξενοδοχείου, που διαθέτει 4πλο κρεβάτι, ρουμ σέρβις 5 αστέρων, τηλεόραση 55 ιντσών και τζακούζι.

Λόγω του κορωνοϊού κάποιες παροχές δεν είναι διαθέσιμες, όμως ο Ροναλντίνιο θα έχει δικό του μπαλκόνι με θέα την παραλία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως λόγω της πανδημίας οι τιμές στο ξενοδοχείο έχουν πέσει πολύ και χαρακτηριστικό είναι ότι η διανυκτέρευση στη σουίτα κοστίζει μόλις 87 δολάρια (80 ευρώ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.