ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στις πατρίδες τους με άδεια δύο εβδομάδων οι ξένοι παίκτες του Ολυμπιακού

Στις πατρίδες τους με άδεια δύο εβδομάδων οι ξένοι παίκτες του Ολυμπιακού

Τη στιγμή που είναι άγνωστο και αμφίβολο πότε ή ακόμη και… αν θα ολοκληρωθεί η σεζόν στην Ελλάδα λόγω της πανδημίας, ο Ολυμπιακός «ελευθέρωσε» τους ξένους του.

Έτσι δόθηκε άδεια να μεταβούν στις πατρίδες τους για δύο εβδομάδες, στις οποίες φυσικά θα ακολουθούν το ειδικό πρόγραμμα που έχει διαμορφωθεί προκειμένου να διατηρήσουν την φυσική τους κατάσταση.

Έτσι, οι Πορτογάλοι, Ζοσέ Σα, Ρούμπεν Σεμέδο και Καφού, μαζί με τον Αχμέντ Χασάν και τον Μπρούνο Γκασπάρ νοίκιασαν αεροπλάνο και ταξίδεψαν στη Λισαβόνα και από εκεί μετέβησαν στις κατοικίες τους στην Ιβηρική. Ο δε Γκιγέρμε φέρεται να ταξίδεψε οικογενειακώς για την Βραζιλία, ενώ ο Εμρέ Μορ πέταξε για την Κοπεγχάχη όπου βρίσκονται οι δικοί του άνθρωποι. Άδεια πήραν και άλλοι παίκτες του Ολυμπιακού, ενώ ο Σουντανί παραμένει εδώ και καιρό στο Ζάγκρεμπ όπου ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλοι οι ερυθρόλευκοι παίκτες θα επιστρέψουν στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο 25-26 Απριλίου, μιας και δεν προβλέπεται να αρχίσουν οι προπονήσεις νωρίτερα από τα μέσα Μαΐου λόγω του κορωνοϊού. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει ξεπεραστεί και το διάστημα των δύο εβδομάδων καραντίνας που θα απαιτηθεί μετά την επιστροφή τους, σύμφωνα με την σχετική υγειονομική οδηγία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.