Περισσότερα από 7 τα κρούσματα κορωνοϊού στο ΝΒΑ – Καμία πρόβλεψη για το πότε θα αρχίσει ξανά

Περισσότερα από 7 τα κρούσματα κορωνοϊού στο ΝΒΑ – Καμία πρόβλεψη για το πότε θα αρχίσει ξανά

Δεν υπάρχει σαφής πρόβλεψη για το πόσο θα μείνει εκτός δράσης το ΝΒΑ σύμφωνα με τον Άνταμ Σίλβερ.

Ο κομισάριος του ΝΒΑ τόνισε πως υπάρχουν περισσότερα κρούσματα από τα επτά που έχουν ανακοινωθεί επισήμως, χωρίς όμως να αναφέρει ονόματα για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων.

«Βάσει των αναφορών από τους αρμόδιους φορείς και τους ιατρικούς φορείς δεν είμαστε σε θέση να πάρουμε κάποια απόφαση και ακόμα είναι άγνωστο πότε θα μπορούμε να το κάνουμε. Πρέπει να ληφθούν υπόψη πολλά δεδομένα πριν καταλήξουμε σε αποφάσεις. Το μονοπάτι είναι άγνωστο. Δεν είναι ακόμα σε θέση να μπορούμε να πούμε ότι είμαστε στο σημείο Α, Β ή Γ. Προτεραιότητα παραμένει η υγεία όσων εμπλέκονται».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για τα κρούσματα ανάμεσα στους παίκτες ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα κρούσματα είναι περισσότερα από τις αρχικές ανακοινώσεις που έκαναν λόγο για επτά παίκτες του ΝΒΑ. Η λίγκα δεν πρόκειται να γνωστοποιήσει πόσοι ακριβώς και ποιοι είναι για λόγους προσωπικών δεδομένων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.