ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Τα ιταλικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για «εξοστρακισμό» Μαρινάκη από το αγγλικό ποδόσφαιρο

Τα ιταλικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για «εξοστρακισμό» Μαρινάκη από το αγγλικό ποδόσφαιρο

«Η Νότιγχαμ σε μπελάδες», τιτλοφορείται το ειδησεογραφικό αφιέρωμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η αθλητική εφημερίδα γράφε όλη την ιστορία που φέρνει τον Ολυμπιακό στα πρόθυρα του υποβιβασμού και τον ιδιοκτήτη του σε ποινή ισόβιου αποκλεισμού, ενώ πιθανολογεί ότι θα ακολουθήσει εξοστρακισμός του Μαρινάκη από το αγγλικό ποδόσφαιρο.

«Οι σκιές από το 2015 πέφτουν όχι σε ένα πρωτάθλημα, αλλά σε δύο. Μοιραία οι εξελίξεις θα ενεργοποιήσουν τον μηχανισμό που θα αποκλείσει τον ιδιοκτήτη της Νότιγχαμ», γράφουν οι Ιταλοί. «Πρόκειται για έναν σύλλογο θρυλικό, αλλά βασανισμένο. Η εμπλοκή του Μαρινάκη στα διοικητικά της έμοιαζε με ιδανικό εφαλτήριο προς την κορυφή, αλλά αυτή η ιστορία αποτελεί ψυχρολουσία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Νότιγχαμ Φόρεστ βρισκόταν στην 5η θέση της Championship όταν διακόπηκαν τα πρωταθλήματα, δηλαδή μέσα στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ για προβιβασμό στη χρυσοφόρο Premier League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.