ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ξαναμπαίνει ο Λευτέρης Πανταζής στο χώρο του ποδοσφαίρου; – Τι δήλωσε για Ιβάν Σαββίδη

Ξαναμπαίνει ο Λευτέρης Πανταζής στο χώρο του ποδοσφαίρου; – Τι δήλωσε για Ιβάν Σαββίδη

Ο Λευτέρης Πανταζής φημολογείται πως ετοιμάζεται να επιστρέψει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα αναλαμβάνοντας ιστορική ομάδα.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής που στο παρελθόν είχε ενεργό ρόλο στα διοικητικά του Πανιωνίου φαίνεται πως κάτι ψήνει με σύλλογο της Football League.

Μιλώντας στο Metropolis 95.5 άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά λέγοντας πως «έχω τρέλα για το ποδόσφαιρο», ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον Ιβάν Σαββίδη τονίζοντας: «Ο Ιβάν είναι φίλος μου από πριν έρθει στην Ελλάδα. Από διάφορες συναυλίες που κάναμε στη Ρωσία. Έρχονταν τότε σύλλογοι από όλη τη Ρωσία. Αργότερα ήρθε στη Θεσσαλονίκη και ασχολήθηκε με τον ΠΑΟΚ. Αγαπά τα ποντιακά τραγούδια ο Ιβάν Σαββίδης. Ανοίγει η ψυχή του με τα ποντιακά».

Και πρόσθεσε για τον χαρακτηρισμό «Ρώσος»: «Κι εγώ είμαι Ρώσος τότε. Φύγαμε από τη Μικρά Ασία μετά τη γενοκτονία, κάποιοι πήγαν στην Ελλάδα και άλλοι στη Ρωσία και πλέον επιστρέψαμε στην πατρίδα μας. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι Έλληνας, η καρδιά του είναι Ποντιάρα και βοηθάει πολύ κόσμο».

Η ομάδα που φημολογείται πως θα αγοράσει ο τραγουδιστής είναι η ΠΑΕ Καβάλα.

Τι λέει όμως ο ίδιος;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τι ήθελα και τα είπα; Θα δούμε. Καθίστε να δούμε τι θα γίνει φέτος. Θα δουλέψουμε; Είναι αλήθεια πως έχω τρέλα με το ποδόσφαιρο. Είχα στο παρελθόν μετοχές της ΑΕΚ, του Απόλλωνα Καλαμαριάς, του Αιγάλεω. Ενεργά όμως ασχολήθηκα μόνο με τον Πανιώνιο και τις Εσπερίδες Καλλιθέας στο γυναικείο μπάσκετ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.