ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Άρης: Κοινή επιστολή ΠΑΕ και Ερασιτέχνη προς τον Γ. Γεραπετρίτη για την απαγόρευση μεταγραφών

Άρης: Κοινή επιστολή ΠΑΕ και Ερασιτέχνη προς τον Γ. Γεραπετρίτη για την απαγόρευση μεταγραφών

Ο Ερασιτέχνης Άρης και η ΠΑΕ έστειλαν από κοινού επιστολή στον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, ώστε να συμπεριλάβει το ζήτημα της απαγόρευσης μετεγγραφών που έχει επιβληθεί στους “κίτρινους” στις συνομιλίες του με την FIFA.

Η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης Άρης κινούνται συντεταγμένα ώστε να δοθεί λύση στο μετεγγραφικό ban που έχει επιβληθεί στην ποδοσφαιρική ομάδα, για χρέη της παλιάς εταιρείας. Σε αυτή την κατεύθυνση έστειλαν κοινή επιστολή στον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, στην οποία ζητούν να συμπεριληφθεί στην ατζέντα των συζητήσεων με τη FIFA – για το μνημόνιο συνεργασίας με στόχο την επανεκκίνηση του ελληνικού ποδοσφαίρου- το θέμα του Άρη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα η ΠΑΕ και ο ΑΣ Άρης ζητούν να συναντηθούν με τον Υπουργό οι Θόδωρος Καρυπίδης και Λευτέρης Αρβανίτης ώστε να βρεθούν οι τρόποι που θα μπορέσουν να άρουν την ποινή των “κιτρίνων” και επιχειρήματα ώστε να πειστεί η FIFA προς αυτή την κατεύθυνση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.