Σαρλ Λεκλέρκ: Εκείνος «έλιωνε» στο Twitch και η σύντροφός του πλήρωσε συνδρομή για να της ανοίξει την… πόρτα (βίντεο)

Σαρλ Λεκλέρκ: Εκείνος «έλιωνε» στο Twitch και η σύντροφός του πλήρωσε συνδρομή για να της ανοίξει την… πόρτα (βίντεο)

Ο 22χρονος οδηγός της Ferrari Σαρλ Λεκλέρκ, έχει και ένα δεύτερο πάθος πέρα από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό: Τα παιχνίδια και δη του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

​Διαθέτει, άλλωστε και κανάλι στο Twitch, όπου συχνά πυκνά ανεβάζει live, με τον ίδιο να «οδηγεί» από το γραφείο του, το οποίο έχει μετατρέψει σε μονοθέσιο, με τιμονιέρα, ταχύτητες και πετάλια στα πόδια -βέβαια, εμείς περισσότερο ζηλέψαμε την τρομερή καρέκλα του, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Το απίθανο σκηνικό έχει ως εξής: Ο Λεκλέρκ, χθες (17/5) το απόγευμα, «λιώνει» στο Twitch, παίζοντας, κλασικά, ένα παιχνίδι με αυτοκίνητα. Έχει το κινητό του στο αθόρυβο, κάπου παρατημένο, και, φυσικά, σαν κάθε gamer που σέβεται τον εαυτό του, δεν παίρνει χαμπάρι, ακόμη και βόμβες νετρονίου να αρχίσουν να σκάνε δίπλα του.

Η κοπέλα του, λοιπόν, που έχει βγει, επιστρέφει, για να διαπιστώσει ότι έχει ξεχάσει τα κλειδιά της. Αρχίζει, έτσι, μια απεγνωσμένη προσπάθεια να βρει τον 22χρονο για να της ανοίξει. Επί 25 ολόκληρα λεπτά στέκεται στην εξώπορτα και τον καλεί στο κινητό, αλλά τίποτα. Και τότε «κατεβάζει» τη δαιμόνια ιδέα.

Μπαίνει στον λογαριασμό του Λεκλέρκ στο Twitch και κάνει subscribe, πληρώνει, δηλαδή, κανονικότατα συνδρομή, και κατόπιν του στέλνει μήνυμα «άνοιξέ μου βρε…». Όχι, εντάξει, αυτό το τελευταίο το βγάλαμε από το μυαλό μας. Αλλά ουδείς ξέρει τι του έστειλε, οπότε μπορούμε να φτιάξουμε ό,τι σενάρια θέλουμε με το μυαλό μας.

Αν κρίνουμε από το ύφος του όταν βλέπει το μήνυμα, από την ταχύτητα με την οποία σηκώθηκε από την καρέκλα του και από το γεγονός ότι διακτινίστηκε μέχρι την πόρτα για να ανοίξει στην κοπέλα του, πιστεύουμε ότι έπεσε σίγουρα μπινελίκι.

Ο τιτάνας, πάντως, παραπονέθηκε λίγο αργότερα ότι η σύντροφός του πλήρωσε συνδρομή μόνο για έναν μήνα…
https://twitter.com/LeclercNews/status/1261670318009208837

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/Charles_Leclerc/status/1261673854600204288

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.