«Αιχμές» ερασιτεχνικής ΑΕΚ για Ολυμπιακό: «Εξελίσσεται με γοργά βήματα σε πρωταθλητή ανακοινώσεων»

«Αιχμές» ερασιτεχνικής ΑΕΚ για Ολυμπιακό: «Εξελίσσεται με γοργά βήματα σε πρωταθλητή ανακοινώσεων»

Με ανακοίνωση της η ερασιτεχνική ΑΕΚ αφήνει «αιχμές» για την πρόταση του Ολυμπιακού να κριθεί το πρωτάθλημα χάντμπολ σε ένα μεταξύ τους ματς.

Αντίθετη με όσα πρότεινε ο Ολυμπιακός για το μέλλον της φετινής σεζόν στο χάντμπολ εμφανίζεται η ΑΕΚ, που με ανακοίνωσή της στάθηκε ξεκάθαρα απέναντι στους Πειραιώτες και όσα υποστηρίζουν.

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ

“Με ενδιαφέρον και απορία παρακολουθούμε τη νέα δραστηριότητα του Σωματείου Ολυμπιακός που εξελίσσεται με γοργά βήματα σε πρωταθλητή ανακοινώσεων.

Συνεχείς ανακοινώσεις με ευθείες βολές κατά όποιου τον βολεύει κάθε φορά και με σκεπτικό που κάθε φορά αλλάζει, ανάλογα με το άθλημα και κατά πως βολεύεται κι εκεί. Κατά της ΟΧΕ, κατά της αθλητικής δικαιοσύνης, κατά της ΑΕΚ!

Θέλει λοιπόν ο Ολυμπιακός να διακοπεί μεν το πρωτάθλημα του χάντμπολ, αλλά είτε να μπει παύλα στον πρωταθλητή, είτε να γίνει ένας αγώνας από τους συνολικά 12 των δύο υπολειπομένων αγωνιστικών της Κανονικής Περιόδου, αυτός μεταξύ των ομάδων μας για την ανακήρυξη του πρωταθλητή. Τρομερό εφεύρημα, αλλά πάσχει από παραλογισμό.

Θέλει δήθεν πρωταθλητές με αγώνες στα γήπεδα, αλλά ξεχνά να αναφέρει ότι πρώτη η ΑΕΚ χαιρέτησε την απόφαση της ΟΧΕ να διεξαχθούν οι τελικοί αγώνες του πρωταθλήματος μεταξύ ΑΕΚ – Ολυμπιακός και ο τελικός Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ – Διομήδης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φωνασκεί νομίζοντας ότι μπορεί να παραπλανεί τον κόσμο, ότι η ΑΕΚ με δήθεν ανοχή της ΟΧΕ στην ατιμωρησία ευνοήθηκε, γιατί κατά πως τα λέει, έπρεπε να τιμωρηθεί η ομάδα μας φέτος για επεισόδια στην Κασιμάτης (ΟΑΚΑ) του περσινού τελικού. Αυτό το θυμήθηκε πριν από το μεταξύ μας φετινό παιχνίδι κυπέλλου και προσπάθησε να το επαναφέρει και πριν το φετινό παιχνίδι πρωταθλήματος”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.