«Κουνελάκι» του Playboy θέλει να αγοράσει… ομάδα! (φώτο)

«Κουνελάκι» του Playboy θέλει να αγοράσει… ομάδα! (φώτο)

Δεν θα μας κάνει εντύπωση αν στο κοντινό μέλλον η ομάδα καταφέρει να σημειώσει πολλές επιτυχίες, καθώς δεν θα είναι και λίγοι οι παίκτες που θα θέλουν να παίξουν για την πιο «καυτή» πρόεδρο ομάδας.

Η εντυπωσιακή Άνα Μαρία Προντάν, που δεν είναι μόνο μοντέλο, αλλά και μάνατζερ αθλητών, θέλει να αγοράσει τη ρουμανική Χέρμανσταντ και να τη σώσει, καθώς ο σύλλογος έχει χρέη αξίας 700.000 λιρών!

Η Προντάν είχε ποζάρει για το Playboy πριν από 12 χρόνια και στο instagram φροντίζει να τρελαίνει τους θαυμαστές της με τις εντυπωσιακές πόζες της.

Το 2016 ήταν η μάνατζερ που έστειλε τον Νικολάε Στάντσιου από τη Στεάουα στην Άντερλεχτ, έναντι εννέα εκατομμυρίων λιρών και ήταν η ακριβότερη μεταγραφή Ρουμάνου ποδοσφαιριστή στην ιστορία!

https://www.instagram.com/p/CAE6RLHnk12

https://www.instagram.com/p/B__kNY9HdkN

https://www.instagram.com/p/B_74QjnHZvX

https://www.instagram.com/p/B_lzHxwH1jf

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B-ltQtlH822

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.