ΕΠΟ σε Ολυμπιακό: «Εντός λίστας οι προσκεκλημένοι – Να ασχοληθούν με την ομάδα τους»

ΕΠΟ σε Ολυμπιακό: «Εντός λίστας οι προσκεκλημένοι – Να ασχοληθούν με την ομάδα τους»

«Σκληρή» απάντηση της ΕΠΟ στα όσα υποστηρίζει ο Ολυμπιακός περί ανεξέλεγκτων προσκλήσεων για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απάντησε στον Ολυμπιακό, ανέφερε ότι τηρεί κατά γράμμα τη νομιμότητα και πρόσθεσε: «Καλούμε, τέλος, αυτή την ύστατη ώρα, τους δήθεν αυτόκλητους υπερασπιστές του κύρους του ελληνικού ποδοσφαίρου να ρίξουν τους τόνους, να ασχοληθούν με την ομάδα τους και να συνεισφέρουν έμπρακτα στη διεξαγωγή του τελικού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Για πολλοστή φορά και δυστυχώς παραμονή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υποχρεούται να διαψεύσει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ψευδείς και κατασκευασμένες πληροφορίες, οι οποίες αβασάνιστα διακινούνται ακόμη και από επίσημα μέσα επικοινωνίας και μόνο πόλωση μεταξύ των φιναλίστ και καχυποψία μεταξύ των φιλάθλων προκαλούν.

Η Ε.Π.Ο. ουδέποτε «έδωσε ανεξέλεγκτα προσκλήσεις σε μέλη της ΕΠΣ Θεσσαλίας», πολύ περισσότερο ουδέποτε παραβίασε το εγκεκριμένο από τη ΓΓΑ υγειονομικό πρωτόκολλο του τελικού.

Η Ε.Π.Ο. αποδέχθηκε αίτημα της ΕΠΣ Θεσσαλίας να προσκληθούν στον τελικό, ως θεσμικοί παράγοντες της Περιφέρειας και της Πόλης που φιλοξενεί τον τελικό, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, ο Δήμαρχος Βόλου και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, συνολικά τέσσερα άτομα, τα ονόματα των οποίων έχουν ήδη αποσταλεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και σε κάθε περίπτωση περιλαμβάνονται στα 360 άτομα που προβλέπεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο να εισέλθουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον τελικό.

Προκειμένου δε να προλάβουμε και άλλες δήθεν “αποκλειστικότητες” και “αποκαλύψεις” ενημερώνουμε την φίλαθλη κοινή γνώμη ότι ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Ε. Γραμμένος προσκάλεσε προσωπικά στον τελικό τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη και τον ΓΓΑ κα. Γ. Μαυρωτά, οι οποίοι επίσης περιλαμβάνονται στη λίστα των 360 που δικαιούνται είσοδο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο εν όψει του τελικού.

Η Ε.Π.Ο. τηρεί κατά γράμμα τη νομιμότητα, όπως αυτή απορρέει από τις ιδιαίτερες ανάγκες προστασίας του συνόλου της ποδοσφαιρικής οικογένειας από την πανδημία και με τις αποφάσεις της εγγυάται την επί ίσοις όροις διεξαγωγή του τελικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καλούμε, τέλος, αυτή την ύστατη ώρα, τους δήθεν αυτόκλητους υπερασπιστές του κύρους του ελληνικού ποδοσφαίρου να ρίξουν τους τόνους, να ασχοληθούν με την ομάδα τους και να συνεισφέρουν έμπρακτα στη διεξαγωγή του τελικού, στο κλίμα που προσδοκά ο φίλαθλος κόσμος της χώρας και για το οποίο τόσο πολύ κόπτονται».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.