ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Το υψηλότερο τηλεοπτικό συμβόλαιο της ιστορίας του!

Το υψηλότερο τηλεοπτικό συμβόλαιο της ιστορίας του!

Ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε απόλυτα αυτό που ψιθυριζόταν στην αγορά περί επαναπροσέγγισης από την NOVA με φόντο τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Οι «ζυμώσεις» των δύο πλευρών απέφεραν μια… ιστορική πρόταση στο τραπέζι του Δικεφάλου και κατ΄επέκταση την επικύρωση της συνεργασίας τους. Κάτι που αποτυπώθηκε και με επίσημο τρόπο από πλευράς Δικεφάλου που γνωστοποίησε τις εξελίξεις με ανακοίνωση που εξέδωσε μία ημέρα πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Με την απόφασή του να πάρει αποστάσεις κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, θέλοντας να παραμείνει πιστός στη φιλοσοφία του, να δοκιμάσει και να μετρήσει τις δυνάμεις του σε αχαρτογράφητα νερά, ο ΠΑΟΚ ανέδειξε την άνοδο της αξίας του ονόματός του στην αγορά. Μια αξία που δεν θα μπορούσε και δεν θα επέτρεπαν οι ίδιοι στους εαυτούς τους να κρίνεται με εμπορικούς όρους του 2006.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.