Τελικός Κυπέλλου: Επεισόδια έξω από το ξενοδοχείο της αποστολής του Ολυμπιακού με ΜΑΤ και οπαδούς της ΑΕΚ

Τελικός Κυπέλλου: Επεισόδια έξω από το ξενοδοχείο της αποστολής του Ολυμπιακού με ΜΑΤ και οπαδούς της ΑΕΚ

Το αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο επέστρεψε για ακόμα μία φορά, καθώς 300 οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν από νωρίς στον Βόλο και ξεκίνησαν πορεία προς το ξενοδοχείο του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα την συμπλοκή με τα ΜΑΤ.

Καθόλου καλά μαντάτα δεν έρχονται από τον Βόλο λίγες ώρες πριν την σέντρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν επεισόδια μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και δυνάμεων της αστυνομίας.

Στο Βόλο έχουν φτάσει περίπου 300 οπαδοί της ΑΕΚ. Αυτοί ενημερώθηκαν ότι στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή του Ολυμπιακού υπάρχουν και λιγοστοί οπαδοί των ερυθρολεύκων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτοί κινήθηκαν προς το ξενοδοχείο όταν συναντήθηκαν με έντονες αστυνομικές δυνάμεις που περιφρουρούν το ξενοδοχείο με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν επεισόδια. Μάλιστα, φέρεται να υπάρχει ένα ανθρωποκυνηγητό στην πόλη με τους αστυνομικούς να αναζητούν στους δρόμους της πόλης τους οπαδούς της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.