ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μάλλον… «ξεσυνήθισε»: Ποδοσφαιριστής «πιάστηκε στα χέρια» με οπαδό την ημέρα της επιστροφής των φιλάθλων στις εξέδρες

Μάλλον… «ξεσυνήθισε»: Ποδοσφαιριστής «πιάστηκε στα χέρια» με οπαδό την ημέρα της επιστροφής των φιλάθλων στις εξέδρες

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο ματς του γερμανικού πρωταθλήματος ανάμεσα στο Αμβούργο και τη Ντιναμό Δρέσδης. Ποδοσφαιριστής του Αμβούργου ανέβηκε στην εξέδρα και πήγε να πλακώσει στο ξύλο έναν οπαδό της αντίπαλης ομάδας, την ημέρα, μάλιστα, που επέστρεψαν μετά από μήνες οι φίλαθλοι στις κερκίδες των γερμανικών γηπέδων!

Ο Toni Leistner, ο σταρ του Αμβούργου και πρωταγωνιστής του αδιανόητου περιστατικού, έχασε την ψυχραιμία του μετά την ήττα της ομάδας του με 4-1 από τη Ντιναμό Δρέσδης, ομάδα τρίτης κατηγορίας, στο κύπελλο.

Ο Leistner είχε αγωνιστεί για τέσσερα χρόνια στην ομάδα της Δρέσδης και μάλλον δεν… πήρε ψύχραιμα την καζούρα του οπαδού, ο οποίος δεν φαίνεται να τον συμπαθούσε ιδιαίτερα.

Ο ποδοσφαιριστής του Αμβούργου ανέβηκε στην εξέδρα, έπιασε με τα δύο χέρια από την μπλούζα τον οπαδό, τον έσπρωξε και τον έριξε στα σκαλοπάτια. Άλλοι οπαδοί της Δρέσδης αντέδρασαν και προς στιγμή πήγε να γενικευτεί το επεισόδιο, όμως ο παίκτης αποχώρησε και τα πνεύματα ηρέμησαν.

Το όλο σκηνικό πάντως κατέγραψε άλλος οπαδός με την κάμερα του κινητού του:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/AndrewCesare/status/1305593701381660679

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.