ΠΑΟΚ: Υποψήφιος για το βραβείο «Golden Boy» ο Χρήστος Τζόλης

ΠΑΟΚ: Υποψήφιος για το βραβείο «Golden Boy» ο Χρήστος Τζόλης

Μεγάλη τιμή για τον 18χρονο άσο του Δικεφάλου που διεκδικεί το βραβείο που απονέμεται στον καλύτερο νέο ποδοσφαιριστή στην Ευρώπη από την εφημερίδα «Tuttosport».

H καταξίωση δεν άργησε να έλθει για τον Χρήστο Τζόλη.

Ο 18χρονος άσος του ΠΑΟΚ, που έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του με τον Δικέφαλο με 4 γκολ και μια ασίστ σε 13 ματς, είναι στους 40 υποψήφιους για το βραβείο «Golden Boy» για το 2020.

Το εν λόγω βραβείο θεσμοθετήθηκε το 2003 από την ιταλική εφημερίδα «Tuttosport» και απονέμεται κάθε χρόνο στον καλύτερο ποδοσφαιριστή κάτω των 21 ετών.

Ουσιαστικά, πρόκειται για τη «Χρυσή Μπάλα» των νεαρών παικτών και πέρυσι το βραβείο πήγε στον Πορτογάλο Ζοάο Φέλιξ της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στο παρελθόν το βραβείο έχουν κερδίσει διάσημοι άσοι όπως οι Λιονέλ Μέσι, Πολ Πογκμπά, Ραχίμ Στέρλινγκ και Κιλιάν Εμπαπέ.

Φέτος η εφημερίδα μείωσε τους υποψηφίους από 80 σε 40 και είναι όλοι τους, παίκτες που γεννήθηκαν μετά την 1η Ιανουαρίου 2000.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα φαβορί φέτος είναι οι Τζέιντον Σάντσο της Ντόρτμουντ, Αλφόνσο Ντέιβις της Μπάγερν, Έρλινγκ Χάλαντ της Ντόρτμουντ και ο Ανσού Φατί της Μπαρτσελόνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.