No Panathinaikos no… Europe!

No Panathinaikos no… Europe!

«Ελλάς – Ευρώπη – Παναθηναϊκός». Κάτι παραπάνω από ένα σύνθημα, κάτι που δεν το φώναξε η πράσινη εξέδρα απλά για να πικάρει τους αλλόθρησκους αλλά επειδή πάνω απ’ όλα ήταν, είναι και απ’ ότι φαίνεται ΘΑ ΕΙΝΑΙ η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική αλήθεια.

Αρκεί μια ματιά να ρίξει στον εθνικό καταποντισμό στο ranking, να δει ποιος δεν παίζει τόσα χρόνια και τι έκανε όσο έπαιζε ώστε να αποδειχτεί και του λόγου το αληθές. Με αριθμούς, όχι με παραμύθια σαν αυτά που σας σερβίρουν κάθε τρεις και λίγο οι γνωστοί άγνωστοι για δήθεν πορείες. Που αν εσύ έπαιζες τόσα χρόνια σερί και μάζευες όλο αυτό το πακέτο θα είχες ΜΙΝΙΜΟΥΜ σηκώσει ένα ευρωπαϊκό. Τελικούς και ημιτελικούς έχεις πάει παλιά. Όταν οι άλλοι ήταν στα δέντρα…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.