Ρ.Λουτσέσκου για τον αποκλεισμό της Αλ Χιλάλ: «Τις ίδιες αδικίες πέρασα και στην Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ»

Ρ.Λουτσέσκου για τον αποκλεισμό της Αλ Χιλάλ: «Τις ίδιες αδικίες πέρασα και στην Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ»

O πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, αναφέρθηκε στον αποκλεισμό της Αλ Χιλάλ στο Ασιατικό Champions League εξαιτίας των 13 κρουσμάτων του κορωνοϊού, υποστηρίζοντας πως είναι μια από τις μεγαλύτερες αδικίες στο ποδόσφαιρο και πως τα ίδια είχε ζήσει και με τον ΠΑΟΚ.

Η Αλ Χιλάλ δεν κατάφερε να συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό ποδοσφαιριστών της στο ματς με την Σαμπάμπ Αλ Αχλί με συνέπεια το ματς να κατακυρωθεί εις βάρος της και να αποβληθεί από την διοργάνωση.

Ο σύλλογος από τη Σαουδική Αραβία παρατάχθηκε με 9 ποδοσφαιριστές και δύο τερματοφύλακες και βάσει κανονισμών δεν δύναται να υπερασπιστεί το στέμμα της.

Ο Ρουμάνος προπονητής έκανε λόγο για μια από τις μεγαλύτερες αδικίες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ενώ αναφέρθηκε και στον ΠΑΟΚ.

«Είναι μια από τις μεγαλύτερες αδικίες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Δεν υπήρχε βιασύνη, η διοργάνωση τελειώνει τον Δεκέμβριο και υπάρχει αρκετός χρόνος για να γίνουν παιχνίδια. Προσπαθήσαμε ακόμη και να βρεθούμε στο γήπεδο, με 9 παίκτες.

Το Champions League χωρίζεται σε δύο περιοχές, Ανατολή και Δύση. Στην Ανατολή δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη να παίζουν, θα το κάνουν σε έναν μήνα. Eμάς γιατί μας αποκλείουν; Είμαστε η Αλ Χιλάλ, η πρωταθλήτρια. Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι υπάρχουν μεγάλα συμφέροντα πίσω από αυτό, έτσι ώστε κάποιος άλλος να μπορεί να κερδίσει εύκολα αυτήν την διοργάνωση», τόνισε αρχικά προσθέτοντας:

«Είναι ένα μείγμα συναισθημάτων. Πέρασα σχεδόν τα ίδια και στην Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ, όταν πήραμε τον πρώτο μας τίτλο το 2018. Τώρα; Νιώθω πολύ μεγάλη απογοήτευση, αφού είμαστε πρωταθλητές Ασίας, κερδίσαμε το εγχώριο πρωτάθλημα πριν από δύο εβδομάδες και ήμασταν πρώτοι στον όμιλο μας. Αυτά μου δίνουν ένα αίσθημα γαλήνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν νιώθω ότι τρελαίνομαι, απλά έχω απογοητευτεί. Θα μπορούσαμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας στο γήπεδο, αλλά μας αποκλείουν, εν μέσω αδιανόητων συνθηκών. Τρεις αγώνες θα μπορούσαν εύκολα να προγραμματιστούν σε διάστημα τριών μηνών, δεδομένου ότι η φάση των ομίλων στα ανατολικά δεν έχει καν ξεκινήσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.