ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Έξαλλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ: «Πότε αποχωρεί ένας προπονητής μετά από δύο χρόνια χωρίς προκρίσεις και τίτλους;»

Έξαλλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ: «Πότε αποχωρεί ένας προπονητής μετά από δύο χρόνια χωρίς προκρίσεις και τίτλους;»

Έξαλλος είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Champions League.

Ο εκνευρισμός που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ είναι μεγάλος και αυτό φαίνεται και από τα σχόλια στο επίσημο Facebook της ΠΑΕ, όπου το κράξιμο πάει… σύννεφο, τόσο για τον Άμπελ Φερέιρα και την διοίκηση, όσο και για ορισμένους παίκτες της ομάδας.

Δείτε κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια από το “ασπρόμαυρο” Facebook:

Για ακόμα μια φορά στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ η οποία χάρη στις κινήσεις που κάνει όλα αυτά τα χρόνια εξασφαλίζει ολόκληρο το Market Pool του γαύρου. Και πάλι μπράβο. Αλήθεια, ο Λουτσέσκου γιατί είχε φύγει από τον ΠΑΟΚ, κύριε Γιώργο Σαββίδη;

Πότε αποχωρεί ένας προπονητής μετά από δυο χρόνια χωρίς προκρίσεις και τίτλους ; Έλεος με τους φανατικούς και εμείς ΠΑΟΚ αγαπάμε αλλά δεν βλέπονται και ας περάσανε την Μπεσίκτας και την Μπενφίκα! Τα ίδια και με τον Βόλο με παίκτες εκτός και βασικό μπακ Κρέσπο και Πελκα να μην την δίνει πουθενά ! Χαρταετός ψηλά

Κατέβασες τρεις τερματοφύλακες για να την σπάσεις στο ζαμπα και στο μάτος έβαλες στο Βόλο δυο παίχτες με 3 προπονήσεις σήμερα έπαιζες σαν κερδίζεις 3-0. Έχεις κάνει μια ομάδα μπουρ@@λο σε 1 χρόνο σηκω και φύγε και εσύ και οι παρατρεχάμενοι σου. Ντροπιάζετε έναν ολόκληρο λαό.

Άφησες γυμνή την ομάδα..πούλησες 2 παίκτες πριν τα κρίσιμα παιχνίδια.. έχεις έναν παρτακια Πέλκα να κάνει ότι γουστάρει..παίζεις το ματς της ζωής σου στην έδρα σου και κατεβαίνεις χωρίς σέντερ φορ μέχρι το 65 και με τα 2 πιτσιρίκια στην 11αδα που όπως φάνηκε δεν είναι ακόμα για τέτοια παιχνίδια..εκεί θέλεις εμπειρία..έφαγες Ματος-Βιερινια για να παίζουν τα αμουστακα παιδάκια..και κάνεις και τραγικές αλλαγές στο τέλος..είστε άξιοι της μοίρας σας…

Αυτός ο Ουαγκε η όπως στο διάολο τον λενε, ποια Μπαρτσελόνα ρε φίλε; οι σέντρες του δεν φτάνουν! Ούτε για τη μικρή ομάδα της Μπαρτσελόνα δεν κάνει. Βγάλαμε εκτός εντελώς τον Μάτος για να παίζει δεξί μπακ ο Κρέσπο η ο Ουαγκε; καλή μας συνέχεια.

Όσοι παίχτες και νάρθουνε ο μαθητευόμενος μάγος δεν θα καταφέρει να μοντάρει κατάλληλο σχήμα. Ούτε θα το ξεκινήσει ,ούτε θα κάνει διορθωτικές αλλαγές χωρίς λάθη. Αυτός είναι. Θέλετε να τον κρατήσετε, καλορίζικος. Πάντα στα ίδια θάμαστε.

Με αυτό το καρναβάλι στον πάγκο της ομάδας δεν θέλω να ξαναδώ από εδώ και στο εξής πλέον ούτε στιγμιότυπο. Έχω βαρεθεί κι έχω κουραστεί από λόγια, ψωλοπεριφάνεια και συναισθηματισμούς. Ομάδα που λέγεται Παοκ για εμένα τέλος! Αντίο!

Σήμερα ο Βιερινια θα τους έπαιρνε μόνος του… Τέτοιους παικτες δεν τους πετας έτσι.

Πουθενάς προπονητής δεν έχει ιδέα τι να κάνει, και οπότε νικάμε είναι λόγω μπάτζετ.Μιχαηλίδης δανεισμός και πώληση άμεσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ευχαριστώ ΠΑΟΚ για άλλη μια δυστυχία. Για άλλη μια τραγωδία. Ευχαριστώ που δεν θα δω ποτε την ομάδα μου στα αστέρια. Ευχαριστώ Φερέιρα που αφήνεις τον άψυχο μηχαοληδη και βγάζεις τον Βαρέλα έξω. Ευχαριστώ κρεσπο πελκα που χάνεται τα άχαστα. Ευχαριστώ την κατάρα που είναι πανω μας. Μια ζωή θα είμαστε ομαδούλα στην Ευρώπη αλλά πάντα θα ισχύει αυτό ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.