Οι Τούρκοι «προσκυνούν» τον Δ.Πέλκα: «Θα γίνει μύθος της Φενέρ»

Οι Τούρκοι «προσκυνούν» τον Δ.Πέλκα: «Θα γίνει μύθος της Φενέρ»

Αποθεώνεται ο Δημήτρης Πέλκας στην Τουρκία, με τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε να τον «προσκυνούν» στα social media.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, έχει ξεκινήσει ιδανικά τις υποχρεώσεις του με τη νέα του ομάδα στην Τουρκία, έχοντας 1 γκολ σε δύο παιχνίδια.

Στο παιχνίδι της Κυριακής (25/10) με την Τραμπζονσπόρ, ο Πέλκας ήταν πάλι ένας εκ των πρωταγωνιστών, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα πάνω του για το φοβερό τακουνάκι στο δεύτερο γκολ της Φενέρμπαχτσε.

Οπαδοί της Φενέρ είναι εκστασιασμένοι με την απόδοση του Έλληνα άσου και τον αποθεώνουν στα social media.

«Αγαπώ τον Πέλκα, κάνει εξαιρετική δουλειά στο γήπεδο, δεν κατάλαβα γιατί βγήκε από το παιχνίδι. Έπρεπε να έχει βάλει τουλάχιστον ένα γκολ»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/sercanhamzaolu/status/1320424662371868677

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.