ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νίκλας Μπέντνερ: Ο πρώην παίχτης των Γιουβέντους – Άρσεναλ εξομολογείται τον εθισμό του στον τζόγο

Νίκλας Μπέντνερ: Ο πρώην παίχτης των Γιουβέντους – Άρσεναλ εξομολογείται τον εθισμό του στον τζόγο

Σε μία συγκλονιστική συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC, ο 32χρονο Δανός επιθετικός Νίκλας Μπέντνερ, που πλέον αγωνίζεται στην Κοπεγχάγη, αποκάλυψε πως οι τραυματισμοί του έφεραν τον… κατήφορο στην ποδοσφαιρική του καριέρα και τον έκαναν να εθιστεί στον τζόγο.

“Κάποιες στιγμές θα μπορούσε να φανεί σαν εθισμός. Εγώ πάντα ένιωθα ότι το είχα υπό έλεγχο, αλλά εκείνη η νύχτα ήταν που τα άλλαξε όλα. Δεν ήθελα να ζω έτσι. Όταν είχα πολλούς τραυματισμούς δεν μπορούσα να βρω εκείνο το συναρπαστικό συναίσθημα του να παίζεις μπροστά σε 60.000 ανθρώπους. Η μόνη στιγμή που μπορούσα να έχω αυτό αίσθημα ανταγωνισμού ήταν όταν ήμουν στο καζίνο. Όσο μεγαλύτερο ήταν το ποσό που διακυβεύονταν τόσο μεγαλύτερη ήταν και η αδρεναλίνη”, ανέφερε αρχικά ο Μπέντνερ προτού ο δημοσιογράφος τον ρωτήσει για εκείνη την νύχτα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Σε μία βραδιά έχανα 400.000 λίρες, αλλά στο τέλος κατάφερα να κερδίσω πίσω τα περισσότερα και τελικά έχασα 20.000. Ένιωθα άσχημα, αλλά όταν επέστρεψα στο σπίτι ήξερα ότι οι βραδιές του μεγάλου τζογαρίσματος έχουν τελειώσει. Δεν ήθελα να γίνω ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που έχασε όλα τα λεφτά του και δεν χρησιμοποίησε το μυαλό του”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.