Πρώην μοντέλο του Playboy στηρίζει τον αρχηγό της Ρωσίας για το… ακατάλληλο βίντεο – «Μπορεί να χαλαρώνει όπως θέλει»

Πρώην μοντέλο του Playboy στηρίζει τον αρχηγό της Ρωσίας για το… ακατάλληλο βίντεο – «Μπορεί να χαλαρώνει όπως θέλει»

Tη στήριξή του στον Αρτέμ Ντζιούμπα, ο οποίος αποκλείστηκε από την Εθνική ομάδα της Ρωσίας για τα παιχνίδια με Μολδαβία (φιλικό), Σερβία και Τουρκία (Nations League) την προηγούμενη εβδομάδα εξαιτίας ενός ακατάλληλου βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο, έκανε γνωστή το πρώην μοντέλο του Playboy, Μαρία Λίμαν.

Το 26χρονο μοντέλο από το Ροστόφ, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία με την πίσω όψη της καταδικάζοντας την απόφαση να τιμωρηθεί ο Ντζιούμπα επειδή…έπαιζε με τον εαυτό του.

«Βράζω! Παράλογη κατάσταση. Σε περίοδο δημοκρατίας, πώς είναι δυνατόν αυτό» αναρωτιέται η Λίμαν απευθυνόμενη στους πάνω από 600.000 ακολούθους της και συνεχίζει: «Ήμουν η πιο όμορφη οπαδός στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA και παρακολούθησα όλους τους αγώνες στη Ρωσία. Είμαι περήφανη για αυτό που πέτυχε τότε η Ρωσία. Χωρίς τον Ντζιούμπα, δεν θα είχαμε φτάσει τόσο ψηλά. Πώς μπορείτε να στερήσετε από την Εθνική ομάδα της Ρωσίας τον αρχηγό. Με αυτό που έκανε δεν υπήρχε περίπτωση αν τραυματιστεί. Ο καθένας μπορεί να χαλαρώνει όπως θέλει».

https://www.instagram.com/p/CHgC821libO/?utm_source=ig_embed

Παράλληλα η μελαχρινή καλλονή της οποίας μάλιστα είχε προσφερθεί η θέση της εκπρόσωπου του ρωσικού πολιτικού κόμματος LDPR, αλλά την απέρριψε καθώς αισθάνθηκε ότι θα «αποσπούσε πολύ την προσοχή του κοινού», πρόσθεσε πως τέτοιες ενέργειες μας γυρίζουν χρόνια πίσω, στον Κομουνισμό και την πρώην ΕΣΣΔ, όταν το σεξ δεν επιτρεπόταν ελεύθερα.

Μάλιστα δεν μένει μόνο στην υπεράσπισή του Ντζίουμπα αλλά αποκαλύπτει πως η ίδια παρακολούθησε το βίντεο αυνανισμού του αρχηγού της Ρωσίας τουλάχιστον 12 φορές και σημείωσε ότι πολλοί θα έπρεπε να είναι ευγνώμονες που είδαν γυμνό τον Θεό του ποδοσφαίρου και πως ένα τέτοιο βίντεο θα μπορούσε να του έφερνε εκατομμύρια δολάρια αν το εκμεταλλευόταν με τον σωστό τρόπο.

Η 26χρονη Μαρία Λιμάν από το Ροστόφ που πλέον ζει στην Αγγλία και δηλώνει και οπαδός της Τσέλσι, εκτός από μοντέλο, ηθοποιός, παρουσιάστρια εκπομπής μιας πετυχημένη εκπομπή μόδας στο Fashion TV, είναι πλέον και θαυμάστρια του Ντζιούμπα.

https://www.instagram.com/p/CBu0dcUlpdt/?utm_source=ig_embed

Το βίντεο του 32χρονου επιθετικού της Ζενιτ Αγίας Πετρούπολης… διέρρευσε πριν τα παιχνίδια της Εθνικής του ομάδας για το Nations League μέσα στο Νοέμβριο και όπως ο ίδιος υποστήριξε έπεσε θύμα χάκερς και εκβιασμού. Όπως ανέφερε ο Ντζιουμπα το βίντεο το τράβηξε το Δεκέμβριο του 2019 και ανέβηκε τώρα στο διαδίκτυο, καθώς δεν ενέδωσε στους εκβιασμούς να πληρώσει 5 εκατ. δολάρια για να μην διαρρεύσει η προσωπική του στιγμή.

Στο μεταξύ εκτός από τη Μαρία Λιμάν την δική τους διαμαρτυρία για τον αποκλεισμό του Ντζιούμπα από την Εθνική έκαναν και δυο πιλότοι της αεροπορικής εταιρίας Pobeda που αποφάσισαν να….ζωγραφίσουν ένα φαλλό στον ουρανό για να δείξουν την αλληλεγγύη τους στον αρχηγό της Ρωσίας.

https://www.instagram.com/p/CBbCfj_lEuY/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CFvCsLtFo7O/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B_I6xNulJWz/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.