Νάπολι: Σε «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» θα μετονομαστεί το γήπεδο «Σαν Πάολο»

Νάπολι: Σε «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» θα μετονομαστεί το γήπεδο «Σαν Πάολο»

Η διοίκηση της Νάπολι αποφάσισε να δώσει το όνομα του Μαραντόνα στο γήπεδο της, το «Σαν Πάολο».

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η απόφαση της διοίκησης των «παρτενοπέι» είναι οριστική και το προσεχές διάστημα θα έχει επαφές με τους αρμόδιους φορείς, ώστε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, για την αλλαγή του ονόματος του γηπέδου.

Το «Σαν Πάολο» φωταγωγήθηκε χθες το βράδυ, προς τιμή του μοναδικού Μαραντόνα. Έξω από το γήπεδο συγκεντρώθηκαν αρκετοί φίλαθλοι της ιταλικής ομάδας, όπως και σε άλλα σημεία της πόλης, όπου τίμησαν τη μνήμη του Μαραντόνα με συνθήματα και καπνογόνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η απόφαση της διοίκησης υιοθετεί την πρόταση του δημάρχου της πόλης, Λουίτζι ντε Ματζίστρις, για τη μετονομασία του γηπέδου. Μάλιστα σήμερα το πρωί το δημαρχείο και τα γραφεία της διοίκησης της ομάδας, έχουν κατακλυστεί από χιλιάδες μηνύματα πολιτών, που επικροτούν την απόφαση και ζητούν να προχωρήσει άμεσα η μετονομασία του γηπέδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.