ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δικηγόρος Ντιέγκο Μαραντόνα: «Εγκληματική ηλιθιότητα ο θάνατός του – Να γίνουν έρευνες» (βίντεο)

Δικηγόρος Ντιέγκο Μαραντόνα: «Εγκληματική ηλιθιότητα ο θάνατός του – Να γίνουν έρευνες» (βίντεο)

Η καταγγελία του δικηγόρου του 60χρονου Ντιέγκο Μαραντόνα, ότι υπήρξε «εγκληματική ηλιθιότητα» που τον οδήγησε στο μοιραίο, δίνει νέα διάσταση στην είδηση για το θάνατό του.

Συγκεκριμένα, ο Ματίας Μόρλα ζήτησε, να ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του Μαραντόνα.

Σύμφωνα με τον ίδιο ο 60χρονος Ντιέγκο έμεινε για 12 ώρες χωρίς βοήθεια πριν τελικά να αφήσει την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς δύο εβδομάδες μετά το εξιτήριό του από το νοσοκομείο ύστερα από εγχείρηση στο κεφάλι.

«Είναι ανεξήγητο ότι ο Ντιέγκο έμεινε για 12 ώρες χωρίς φροντίδα από το υγειονομικό προσωπικό στο σπίτι του» πρόσθεσε ο Μόρλα.

Ο δικηγόρος του Μαραντόνα χαρακτήρισε «εγκληματική ηλιθιότητα» το γεγονός ότι χρειάστηκαν 30 λεπτά προκειμένου να φτάσει το ασθενοφόρο στο σπίτι του Μαραντόνα δεσμευόμενος ότι «θα υπάρξει έρευνα μέχρι τέλους» για τις συνθήκες θανάτου του μεγάλου Αργεντίνου σταρ, ο θάνατος του οποίου έχει προκαλέσει παγκόσμια συγκίνηση.

Η σορός του Μαραντόνα έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο προεδρικό μέγαρο της Αργεντινής με χιλιάδες Αργεντίνους να περνάνε μπροστά από το φέρετρό του και είτε να χειροκροτούν, είτε να υψώνουν τη γροθιά τους είτε να πετούν λουλούδια, σημαίες και ποδοσφαιρικές φανέλες για να τιμήσουν τον νεκρό.

Σύμφωνα με την νεκροψία που διέρρευσε σε μέσα της Αργεντιής ο Μαραντόνα πέθανε στον ύπνο του μετά από καρδιακή ανακοπή. Οι τραυματιοφορείς διέγνωσαν ότι ο Μαραντόνα έπασχε από πάθηση που είχε προκαλέσει χαλάρωση στον καρδιακό μυ με αποτέλεσμα να μην αιματώνεται σωστά το υπόλοιπο σώμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά την ίδια έκθεση ο τελευταίος που είδε ζωντανό τον Μαραντόνα ήταν ο ανιψιός του Τζόνι Εσπόζιτο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.