Ελληνικό ποδόσφαιρο: Ξεκίνησε προανακριτική εξέταση για το παιχνίδι του Βόλου με τη Λαμία

Ελληνικό ποδόσφαιρο: Ξεκίνησε προανακριτική εξέταση για το παιχνίδι του Βόλου με τη Λαμία

Μετά από προτροπή της UEFA ξεκίνησε εισαγγελική έρευνα για αλλοίωση αποτελέσματος στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Βόλο και Λαμία.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Θεσσαλία» αναφέρει ότι μετά από παραγγελία της UEFA έχει αρχίσει προανακριτική εξέταση για το παιχνίδι του Βόλου με τη Λαμία, το οποίο είχε λήξει 0-0 στις 29 Ιουνίου στο πλαίσιο των play out.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι τις προσεχείς ημέρες τρεις παίκτες, δύο του Βόλου και ένας της Λαμίας, θα κηθουν για ανωμοτί κατάθεση, ενώ θα ακολουθήσουν οι τότε προπονητές των ομάδων αλλά και οι δύο πρόεδροι.

Η ΠΑΕ Βόλος σχολίασε το σχετικό δημοσίευμα με την ακόλουθη ανακοίνωση.

«Η ΠΑΕ Βόλος πληροφορήθηκε από μερίδα ΜΜΕ τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τον αγώνα του περσινού πρωταθλήματος Βόλος – Λαμία.

Εάν και εφόσον, η είδηση αυτή είναι πραγματική, η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει την έρευνα των δικαστικών αρχών την οποία εμείς πρώτοι, πριν ακόμη και από την ΟΥΕΦΑ, είχαμε ζητήσει και προκαλέσει με σχετικό αίτημα μας στον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα την επόμενη κιόλας ημέρα του αγώνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είμαστε στη διάθεση των αρχών, ώστε να τους παράσχουμε κάθε στοιχείο μας ζητηθεί, προς διευκόλυνση τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.